Vlăduţa Lupău, Alin Oprea şi Axinte, într-un spectacol de zile mari la Sânmihaiu de Câmpie. Oficialităţi judeţene şi naţionale, alături de primarul Ioan Mate şi întreaga comunitate, au sărbătorit Ziua Grâului

Cea de a noua ediţie a Zilelor comunei Sânmihaiu de Câmpie – Ziua Grâului – a reunit, deopotrivă, oficilităţi guvernamentale, judeţene, locale, alături de întreaga comunitate, la ceas de sărbătoare.

Alături de primarul Ioan Mate, la sărbătoarea celor din Sânmihai au fost ministrul Apelor şi Pădurilor – Ioan Deneş, prefectul Ovidiu Frenţ, secretarul de stat Alexandru Pugna de la Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale, secretarul de stat Sorin Roşu Mareş de la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, senatorul Ioan Simionca, vicepreşedintele Consiliului Judeţean –Vasile Puica, directorul de la Îmbunătăţiri Funciare BN – consilierul judeţean Constantin Braşoveanu, președintele interimar al ALDE BN - primarul Ioan Monița (Romuli), senatorii ALDE, Mihai Ruse din Brăila și Ilie Niță din Suceava.

Manifestarea organizată de Primăria şi Consiliul Local Sânmihaiu de Câmpie, în colaborare cu Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, Centrul Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud prin Serviciul de Conservare, Cercetare, Protejare și Promovarea Culturii Tradiționale, Literatură, Multimedia alături de a debutat cu un mesaj transmis de oficilităţi.

„În această zi m-am reîntâlnit cu oamenii minunați de la Sânmihaiu de Câmpie. A fost mare sărbătoare aici, pentru că am sărbătorit „Ziua grâului”. Felicitări d-lui primar Ioan Mate pentru bucuria acestei zile”, a transmis secretarul de stat Alexandru Pugna.

Senatorul Ioan Simionca a menţionat că a întâlnit, la Sânmihaiu de Câmoie, „oameni muncitori și de omenie”. „Felicitări domnului primar Ioan Mate pentru implicarea şi pentru munca depusă în organizarea acestui eveniment”, a precizat senatorul Ioan Simionca.

Pe scenă au evoluat Formația de teatru a comunei Sînmihaiu de Câmpie, Ansamblul Folcloric „Dor de pe Câmpie" din Silivașu de Câmpie, Ansamblul Folcloric „Balada" din  Bistrița şi soliştii Olimpia Deneş şi Bogdan Pop.

Invitați speciali la această ediţie au fost Vlăduţa Lupău, Alin Oprea şi Axinte (Vacanța Mare), în prezentarea lui  Petrică Someșanu.

O discotecă în aer liber şi un foc de artificii au încununat o zi de bucurie pentru o comunitate frumoasă.   

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5