Viscol şi frig în BN: Acoperişuri distruse, copaci smulşi de vânt şi peste 5.600 de cetăţeni rămaşi fără curent electric

În urma fenomenelor meteo din ultimele ore ( vânt puternic ) acoperișul unei case din localitatea Rebra a fost afectat - a intervenit CLSU Rebra, un brad s-a rupt pe str. Trandafirilor - a intervenit SVSU Bistrița (cu o macara) si mai multi copacii au căzut în mun. Bistrița, str. Zorelelor, Calea Moldovei, Zăvoaie. In acest caz au fost alocate echipaje de la Detașamentul de Pompieri Bistrița, respectiv SVSU Bistrița. Reprezentantii ISU Bistrita spun ca un beci a fost inundat pe str. Soarelui, mun. Bistrița (gestionat de SVSU Bistrița). 
Intre orele 09.30 și aprox 12.00, o linie de medie tensiune între Năsăud și Rodna a fost afectată ( aproximativ 5600 abonați) - situație gestionată si remediată echipaje specializate de la Electrica. Din cauza vântului puternic, pot aparea situaţii cu defecţiuni de natura electrică la liniile de tensiune din judet, dar echipajele specializate ale furnizorului de energie electrică sunt in teren pentru remedierea situaţiilor punctuale.
La această oră, se circulă pe toate drumurile naționale și județene, în condiții de iarnă, mai ales în zonele montane.
CJSU Bistrița Năsăud monitorizează întreaga situație operativă din județ.

sursa: CJSU BN

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5