Vineri, 7 octombrie, ”Bigg Dimm a'Band”, la Clubul de jazz Bistrița

Primăria Municipiului Bistrița și Centrul Cultural Municipal „George Coșbuc” vă invită vineri, 7 octombrie 2022, începând cu ora 19:00, la Clubul de jazz Bistrița alături de ”Bigg Dimm a'Band” .
Ansamblul a luat fiinţă în anul 2011, din dorinţa de a atrage studenţii şi către o altă latură a creativităţii umane, şi, în aceeaşi măsură, păstrând rigoarea profesională şi etica în cazul muzicii/culturii de divertisment.
Odată cu trecerea anilor, ansamblul a crescut în valoare şi treptat s-a făcut remarcat pe plan naţional. Prin concertele susţinute în ţară, unde amintim proiectele Cluj Symphomy Experience, 100 pentru România, Sunset Sea-mphony şi Music Crossing County, ansamblul Bigg Dimm a'Band a bucurat mii de oameni prin prestaţiile de înaltă ţinută artistică.
De asemenea, este demnă de amintit prestaţia extraordinară din cadrul festivalului Jazz in the Park, ediţia din anul 2021.
Proiectul artistic Bigg Dimm a'Band, se reflectă prin munca realizată la Modulul de Jazz şi Muzică Uşoară de la Academia Naţională de Muzică "Gheorghe Dima".
Repertoriul ales este vast, trecând prin toate genurile muzicii de divertisment: rock, pop, funk, jazz fiind doar câteva dintre ele.
Familia Bigg Dimm a'Band cuprinde sub umbrela sa mai multe formule posibile, de la 2 oameni până la 35 de oameni. Robust, flexibil, elegant şi rafinat, acest ansamblu demonstrează an de an, prin implicarea, dăruirea şi profesionalismul membriilor şi profesorilor că muzica de calitate există în cultura divertismentului, astfel încât depinde doar de calitatea actului interpretativ prezentat publicului, pentru a ajunge în sufletele oamenilor

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5