Viile Tecii: Accident între o mașină și un autotren

Modulul SMURD si echipajul de terapie intensivă mobilă intervin în localitatea Viile Tecii, la un accident rutier dintre un autoturism și un autotren. Nu sunt victime blocate. O persoană are nevoie de îngrijiri medicale. Intervenția este în dinamica. ISU BN
Update : Două persoane sunt transportate de echipajele medicale SMURD la spital pentru îngrijiri medicale. Echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD a preluat o femeie cu traumatisme cranian și toracic, iar echipajul de prim ajutor SMURD a preluat un bărbat cu o plagă la un membru inferior.

Victimele sunt conștiente și cooperante.
Update poliție: Viile Tecii-accident rutier

Polițiștii Serviciului Rutier au intervenit ca urmare a unui accident rutier, produs în această seară, pe drumul național 15A. Accidentul s-a soldat cu rănirea a două persoane, conducătorul unui autoturism, un tânăr de 24 de ani, din Cluj-Napoca și o pasageră din același autoturism.

Conform primelor date, conducătorul auto de 24 de ani s-ar fi angajat în depășirea neregulamentară a unei cisterne pe care ar fi acroșat-o, iar apoi ar fi întrat în coliziune cu un autotren care circula din sens opus. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în afara părții carosabile, pe o anexă a unui imobil.

Doi dintre șoferii implicați, un bistrițean de 28 de ani și un bărbat de 32 de ani, din județul Sălaj au fost testați la fața locului cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Conducătorul auto de 24 de ani a fost transportat la spital, unde a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ și în cazul lui.Continuă cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, polițiștii Serviciului Rutier.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5