( Video)Viceprimarul Roxana Pașc intră în cursa pentru primărie: Putem să facem, împreună, din Șieu o comună europeană

Ieri a avut loc lansarea candidaturii independente la Primăria comunei Şieu a Roxanei Pașc, viceprimar al comunei Sieu, eveniment in care si-a prezentat proiectul politic. Roxana Pașc are 41 de ani şi este inginer. Administraţia o cunoaşte bine, fiind consilier local în Șieu începând din 2008, iar din 2016 îndeplinește funcția de viceprimar.
După ce a depus semnaturile de susținere si dosarul la biroul electoral comunal, a urmat lansarea oficială a candidaturii, fiind prezenți aproape 200 de oameni din comuna Sieu.
”Ne dorim să trăim într-un loc frumos, curat și civilizat. Ne uităm cu invidie la satele din Occident, unde ordinea și disciplina sunt la ele acasă. Deocamdată noi nu avem aşa ceva. Infrastructura, piaţa de animale, agricultura, comunitatea sunt pe lista mea. Putem să facem împreună din Șieu o comună europeană. Haideți să redăm Șieului strălucirea de altădată”, a declarat Roxana Pașc.
La eveniment a fost prezent pentru a o susține si deputatul PMP Ionut Simionca.
"Dumnezeu mi-a dat o șansa. Onoarea si in același timp responsabilitate demnității de deputat ma fac sa muncesc mai mult ca oricare alt deputat din județ sa demonstrez ca-mi meritat locul. Dați o șansa si doamnei Roxana Pașc sa readucă strălucirea de alta data a Sieului la nivel european" a declarat deputatul.
Tot Ionut Simionca a declarat in urma cu câteva săptămâni ca " sunt dispus sa susțin un candidat independent alături de PNL si USR pentru a câștiga împotriva alianței PSD ALDE.
La eveniment a fost invitat si unul dintre cei mai cunoscuți artiști ai județului Codrut Bistrițeanul si formația pentru a întreține atmosfera !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5