(Video) Noul magazin KIK din Bistriţa se deschide mâine! Două zile de reduceri!

Noul magazin KIK din Bistrița se deschide mâine în B1 Retail Park, de pe Calea Moldovei. Înainte de sărbători, vei putea să dai un KiK stilului tău cu cele mai drăguțe produse de calitate la prețuri accesibile. Le găsești pe toate cu 10% reducere, mâine, miercuri, 28.11 și joi, 29.11. Programul magazinului este între 9:00-21:00. 
KiK este o destinație pentru întreaga familie. În oferta magazinului sunt incluse numeroase categorii de produse:  îmbrăcăminte pentru adulți și copii, încălțăminte, accesorii și produse suplimentare, cosmetice, jucării, decorațiuni pentru petreceri și diverse produse din categoria home&deco.

KiK este unul dintre cei mai mari discounteri de modă din Germania, ce deține o rețea vastă de magazine la nivel european. Oferta de produse a brandului este reprezentată în proporție de 70% de segmentul de textile, fiind completată de alte articole non-food, precum cadouri, accesorii, decorațiuni, jucării și articole de papetărie.

În prezent, KiK operează aproape 3.500 de magazine în Europa, dintre care 2.600 sunt în Germania. Brandul este prezent și în Austria, Cehia, Polonia, Ungaria, Croația, Olanda, Slovenia, Slovacia, Italia și, din 2018, și în România. Peste 25.000 de angajați contribuie la succesul economic al KiK, care țintește extinderea rețelei la 5.000 de magazine în Europa. KiK se numără, cu o creștere anuală de aproximativ 200 de magazine, printre companiile cu cea mai mare expansiune din Europa.

Prima inaugurare a avut loc la Oradea, iar următoarele oraşe în care retailerul va deschide magazine sunt Boto;ani, Br[ila, Mioveni, Bistrița,  Vaslui etc. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5