( Video) DGASPC BN se va muta, toamna viitoare, în casă nouă! Vezi cum va arăta !

Administratorul judeţului, Florin Moldovan şi managerul firmei Record Bistriţa, Cristian Şirlincan, au semnat contractul de proiectare cu execuţie, dotare şi utilare a noului sediu al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bistriţa-Năsăud, de pe strada Horea, nr. 20. Valoarea contractului este de aproximativ 4,5 milioane lei, un milion de euro, titular fiind SC Record SRL, pentru construcţii şi instalaţii şi SC Plan Contur SRL pentru proiectare tehnică. Durata contractului este de 14 luni, două luni pentru partea de proiectare, respectiv un an pentru execuţie, finanţarea este asigurată integral din bugetul Consiliul Judeţean.
„Atunci când am preluat conducerea Consiliului Judeţean, în 2012, aproape toate instituţiile din subordine erau în degringoladă, fără foarte multe lucruri de care aveam nevoie, cu ajutorul colegilor şi al Bunului Dumnezeu am ajuns aproape la final. E singura instituţie din subordinea CJ care nu are un sediu nou sau reabilitat integral. În contact cu DGASPC intră, săptămânal, sute de persoane din întreg judeţul Bistriţa-Năsăud. Avem o clădire care nu mai face faţă solicitărilor la nivelul DGASPC. Ne-am dorit foarte mult ca toţi cetăţenii carte interacţionează cu această instituţie să aibă cele mai bune condiţii. Pe această cale mulţumesc Consiliului Local Bistriţa, primarului municipiului Bistriţa pentru înţelegerea de care au dat dovadă când ne-au transferat fostul internat al fostului Liceu Industrial 3 – CPL, din domeniul public al municipiului Bistriţa în domeniul public al judeţului Bistriţa-Năsăud. Noi am bugetat lucrurile respective şi de aici încolo, în 14 luni de zile vom avea un nou sediu”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan.
Clădirea a fost construită în 1973 având funcţiunea de cămin pentru salariaţii CPL, iar în 2002 a devenit internat a Liceului Forestier. Noul sediu va avea un regim de înălţime P + 2 E, incluzând 58 de birouri, 5 arhive, 2 cabinete medicale, 2 săli de şedinţă, 3 oficii, 6 depozite/magazii, lift, centrală termică proprie, grupuri sanitare etc.
Acolo vor fi amenajate 60 de locuri de parcare, dintre care 20 pentru personal şi 40 pentru beneficiari.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5