( Video) Deputat Ionuţ Simionca: Roxana Paşc, SINGURA dintre candidați, NĂSCUTĂ și CRESCUTĂ în Şieu!

Mă întristează să văd că interesele și înțelegerile dintre partide sunt mai presus decât bunăstarea și dezvoltarea comunităților. Cei de la guvernare nu au înțeles că oamenii nu mai înghit dezinformarea și manipularea.
Sieu este singura comună din județul Bistrița-Năsăud, unde la 11 iunie vor avea loc alegeri locale parțiale. Îmi doresc ca dreapta politicii bistrițene să câștige. De aceea, am hotărât, împreună cu mai multe formațiuni politice și vectori de imagine, să susținem un candidat independent cu șanse reale! Doamna viceprimar, Roxana Paşc, este o femeie educată, inginer de profesie și membru al Consiliului local de aproape 9 ani. Este SINGURA dintre candidați, NĂSCUTĂ și CRESCUTĂ în Sieu!
PNL nu doar că a dat mâna cu alianța PSD+ALDE după ce doamna Roxana Pasc a refuzat să candideze din partea PNL (pe aceeași veche poveste PNL-istă "facem un sondaj și vedem cine este cel mai bun), dar l-au dat la o parte și pe singurul candidat PNL cu notorietate domnul Gherman , propunând un alt candidat fără șanse, doar pentru a rupe voturile de dreapta.
Iar ALDE face ce știe mai bine: dezinformează! Eu am fost singurul parlamentar care a propus, în cadrul dezbaterilor asupra Legii Bugetului, alocarea de resurse pentru repararea drumurilor din comuna Sieu, (Posmus, Șoimus și Ardan). Atunci, PSD+ALDE a votat cu 154 voturi împotrivă , iar acum, în plină campanie, promit drumuri modernizate. Ba mai mult, le spun oamenilor, pe un ton amenințător, că dacă nu îi votează, nu vor mai avea asfalt niciodată.
Ăsta este adevarul. Înregistrarea video de mai jos o demonstrează!
Deputat Ionuţ Simionca

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5