( Video) Azi, Rareş Bogdan, în judeţ: Bistriţa, Năsăudul, Becleanul, judeţul Bistriţa-Năsăud, de duminică, le vom adăuga pe lista administraţiei PNL !

Europarlamentarul Rareş Bogdan, prim-vicepreşedintele PNL, a participat astăzi la o serie de evenimente electorale în Bistriţa-Năsăud, pentru a-i susţine pe candidaţii formaţiunii.
La Beclean a transmis un mesaj de pe scena amplasată în zona Bisericii” Sf. Apostol Andrei”- Catedrala, de susţinere a lui susține Bogdan Rusu la primărie.
A urmat la Năsăud acțiunea door to door- din ușă în ușă, alături de viceprimarul Dorin Vlașin, candidatul PNL și USR - PLUS la Primăria Năsăud.
Apoi la Bistrița, pe scena amplasată pe Pietonalul Liviu Rebreanu, a avut un discurs de susţinere pentru preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, Ioan Turc, candidat la Primăria municipiului Bistriţa şi Stelian Dolha – candidatul pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.
"Ridicați Bistrița și nu lăsați să pară o pată pe obrazul Transilvaniei. S-a trezit Moldova. E anormal să nu câștigăm Bistrița. Numărul județelor galbene va fi mai mare decât al celor roșii. Valul schimbării e uriaș și trebuie să cuprindă și Bistrița. De ce să ții județul Bistrița-Năsăud fără să ai parteneriat deschis cu guvernanții? Mai ales că ai secretarul general al partidului de aici care este capabil să asigure transferul și să țină legătura președintelui CJ, primarului de Bistrița și a primarilor cu miniștri. Mă aveți pe mine care am fini la Bistrița, știu județul, care sunt de la doi pași de aici și sunt liderul grupului europarlamentarilor, o avem pe Adina Vălean comisar european pe Transporturi. De ce să stăm în afara dezvoltării? De ce Bistrița să nu intre pe această linie a dezvoltării? Ar fi anormal. Bistrița trebuie să devină nu doar un loc din care oamenii să plece în Occident sau la Cluj. Trebuie să devină un loc în care să-ți placă să trăpiești pentru că e un oraș frumos, are istorie, are un melanj cultural, multietnic și multiconfesional și acestea sunt atuu. PNL va câștiga alegerile locale și parlamentare și vor urma patru ani fără alegeri. Nu decuplați acest județ de la ce urmează să se întâmple în România! A sosit vremea eliberării! Bistriţa, Năsăudul, Becleanul, judeţul Bistriţa-Năsăud, de duminică, le vom adăuga pe lista administraţiei PNL”, a declarat Rareș Bogdan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5