Fotbal. Liga a IV-a, etapa a II.a

Victorie a gazdelor, muncită din greu

ACS Dumitra – Heniul Leşu 3-0 (0-0)

Duminică, 6 septembrie, de la ora 17, pe Baza Sportivă Electrotehnica Bistriţa, s-a disputat partida de fotbal din etapa a II-a între echipele ACS Dumitra şi Heniul Leşu. De menţionat că dumitrenii au fost gazdele partidei, meciul jucându-se pe acest teren al lor fiind în renovare.
Am asistat la un joc echilibrat, cu multe faze de poartă la ambele porţi, cu două partituri diferite.
În prima parte a jocului, chiar în min. 6, gazdele au trecut pe lângă deschiderea scorului, când Mezei îl lansează foarte bine pe Cioancă, care este singur cu portarul, care respinge în corner. Din acel moment, oaspeţii s-au trezit, atacând mai toată repriza, prin jucătorii Andresi, cu un şut năpraznic de la 25 m puţin pe lângă poartă.În min. 25, tinerii jucători ai lui Dosan trec pe lângă gol. Boldiş şutează năpraznic la firul ierbii, iar balonul deviat este respins în corner de Cămărăşan. Câteva minute mai târziu, acelaşi portar al gazdelor este asediat, dar fără ca tabela de marcaj să fie schimbată. Prima parte a jocului se încheie cu şutul lui Coşneac de la 30 m, puţin peste transversală.
Instruiţi bine la pauză de către antrenorii echipei, gazdele au intrat în teren cu un alt suflu, chiar din minutul doi, când Cioancă trimite cu latul în colţul lung al porţii: 1-0. Trei minute mai târziu, oaspeţii trec pe lângă egalare, când Savu Traian se joacă cu defensiva driblând şi portarul, dar intră în unghi şi trimite balonul în plasa laterală. Min. 55, defensiva leşeană se clatină, iar Cilean ridică scorul la 2-0, cu o execuţie în colţul lung. Un minut mai târziu, lovitură liberă de la 25 m executată magistral de Andresi direct în stâlpul porţii. Min. 68 cade cel mai frumos gol al partidei, un „eurogol”, care iar face invidioşi chiar pe jucătorii din prima ligă. Cilean execută o foarfecă laterală din centrarea lui Cioancă direct în colţul lung al porţii apărate destul de bine de Raus.
Au jucat: ACS Dumitra: Cămărăşan, Pop C., Cilean, Azbei (70 Cioancă), Coşneac, Tomoioagă, Cioancă, Martal (53 Pavel), Sigartău (75 Târnovan), Moloacă, Curcă, Pavel, Cioancă A., Târnovan, Sicaş C. Antrenor Simion Dumitru.
Heniul Leşu: Raus, Leonte, Ţile, Sărăţean (45 Savu S.), Andresi, Rus A., (76 Pop M.), Gorga, Savu, Boldiş, Conon, Blaji, Savu S., Pop M, Antrenor Dosan Dănuţ.
A arbitrat la centru, fără greşeală, Marius Poenar, ajutat la cele două linii de Mircea Roşca şi Mihai Ungur. Medic dr. Dan Valer.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5