Viceprimarul Valentin Grapini: Mă avantajează ce am făcut în ultimul an la Rodna

Viceprimarul Valentin Grapini, preşedinte al Organizaţiei PSD Rodna, candidează la alegerile locale pentru un mandat de primar, asta după ce în ultimii 16 ani comuna a fost condusă de Alexandru Năşcan. De profesie tehnician veterinar, acesta este în prezent şi student, la Oradea, pentru a deveni inginer zootehnist. A intrat în politică în 2009, când PSD obţinea la Rodna 180 de voturi şi avea un consilier local. În prezent, a spus Grapini, PSD mizează pe aproximativ 1500 de voturi şi are 9 consilieri locali.
„În ultimul an, comuna a fost condusă de PSD, pentru că atunci când ai majoritate în Consiliul Local deţii şi modul de a pune lucrurile la punct, aşa cum ni le-am dorit noi. Tot timpul mi-am dorit să fac lucruri de calitate, pe care să-mi las amprenta şi pe asta am marşat în perioada de un an de zile de când sunt viceprimar”, a precizat Grapini, în cadrul unei conferinţe de presă.
Viceprimarul din Rodna a prezentat câteva dintre proiectele administrative promovate de majoritatea PSD din Consiliul Local, de la reînfiinţarea echipei Minerul Rodna, pregătirea şi depunerea documentaţiei pentru modernizarea bazei sportive, modernizarea a 3,9 km de străzi, reabilitarea Căminului Cultural, lucrări de întreţinere la şcoli, „trimiterea tuturor copiilor la un control stomatologic”, înfiinţarea a două ansambluri folclorice, dar şi un studiu de fezabilitate pentru Casa Tineretului.
„Ne dorim ca lucrurile să meargă înspre bine în dezvoltarea comunităţii, pentru că ne dorim să rămânem în localitatea noastră şi să facem ce e mai bine pentru cetăţeanul din comună şi pentru viitorul copiilor noştri. Când intrăm în campania electorală pornim de la bară la bară şi primarii în funcţie au un mic atuu de a câştiga alegerile, dar cred că mă avantajează ce am făcut în ultimul an în comuna noastră, pentru că oamenii au văzut că în viitor lucrurile pot să meargă bine. Un pic mă avantajează şi vârsta, pentru că discutăm de 42 ani, iar contracandidatul are 71 de ani. Îi doresc sănătate şi bine domnului primar, nu am niciun fel de reproş la adresa sa, pentru că toţi au contribuit la dezvoltarea comunei”, a menţionat Grapini.
Finalizarea lucrărilor la Casa Tineretului, amenajarea trotuarelor, colectarea apelor uzate, realizarea drumului dintre Măgura Ilvei şi Rodna printr-un proiect european, înfiinţarea unor clase profesionale pentru elevii din localitate sunt doar câteva dintre priorităţile viitoare ale candidatului PSD. „Punem accent pe om. Nu e suficient să asfaltăm, să facem lucruri minunate dacă nu o să reuşim să-i implicăm pe oameni. Noi credem că fiecare cetăţean al comunei îşi are rolul foarte bine stabilit în comunitatea noastră. Eu îl văd ca o rotiţă a unui ceas mecanic, dacă rotiţele funcţionează cum trebuie, atunci şi comunitatea noastră va fi cum ne dorim”, a concluzionat Valentin Grapini.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5