Viceprimarul Cristian Niculae:S-au recepționat lucrările de modernizare a Grădiniței nr. 2 de pe str. Nicolae Bălcescu!

Viceprimarul municipiului Bistriţa, Cristian Niculae, aduce o veste bună în aceastăperioadă, şi anume că a-au finalizat și recepționat lucrările de modernizare a Grădiniței nr. 2 de pe str. Nicolae Bălcescu.

"În ultimele zile s-a făcut recepția lucrărilor de modernizare la cea mai nouă grădiniță din oraș, cu o capacitate de peste 200 locuri. Investiția a fost realizată de Primăria Municipiului Bistrița pe fonduri europene, și se bucură de cele mai moderne dotări pentru fiecare sală a grupelor de copii: mobilier nou, televizoare, calculatore, imprimante, proiectoare, ecrane precum și alte aparaturi. Curtea este amenajată pentru recreații și activități creative cât mai diversificate.  Personalul grădiniței a început aranjarea sălilor grupelor, în așa fel încât totul să fie frumos și pregătit pentru întoarcerea copiilor după terminarea acestei perioade de criză. Totul va fi bine!", transmite viceprimarul Niculae. 

 

Comentarii

08/04/20 12:48
Vizitator

Acest personaj pe nume Cristian Niculae (alias Wannabe), este de-a dreptul gretos după ce a înpânzit mai toate arterele importante ale orasului cu mash-uri uriase amplasate pe marginea drumului, cu fotografia lui ca un fel de icoană binefăcătoare pentru bistriteni. Acum se laudă pentru a nu stiu câta oară cu Grădinița de pe strada Nicolae Bălcescu, un proiect îndoielnic prin distonanța creată sub aspect arhitectonic având în vedere amplasarea clădirii respective cu două etaje care apare ca nuca in perete inghesuită intre case cu parter. Dar cel mai mare neajuns este lipsa de spatiu din jurul clădirii, care reprezintă un inconvenient functional major pentru o grădiniță care ar trebui să dispună de o curte generoasă unde să fie amenajate locuri de joacă pentru copii.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5