Viceprimarul Cristian Niculae: Voi propune reducerea chiriei pentru terasele tuturor agenților economici amplasate pe domeniul public

Viceprimarul Cristian Niculae a anunţat o nouă măsură de susținere a antreprenorilor din Bistrița. Acesta va propune Consiliului Local Bistriţa să reducă o parte a chiriei pentru terasele amplasate pe domeniul public. 

"Industria HORECA a suferit enorm în această perioadă de criză în urma măsurilor luate prin instituirea stării de urgență. Urmează încă o perioadă economică dificilă, în care măsurile de distanțare socială vor continua. Având în vedere aceste aspecte, voi iniția un proiect de hotărâre de Consiliu Local pentru reducerea chiriei pentru terasele tuturor agenților economici amplasate pe domeniul public al Municipiului Bistrița, pentru toată perioada în care sunt impuse măsurile de distanțare socială.

Operatorii economici nu pot folosi spațiul teraselor într-un mod eficient, ca urmare numărul clienților va fi mai mic și clar încasările vor fi mai slabe pentru ei.

Consider că trebuie să fim alături de ei în aceste momente grele, merită susținuți pentru că ei sunt cei ce animă și dinamizează Centrul Istoric și alte zone ale orașului nostru. Mediul economic trebuie susținut de autoritățile locale cu măsuri concrete, pentru a ajuta la repornirea activităților economice afectate de pandemie. Ne e dor de terasele pline din Bistrița!", a transmis viceprimarul Niculae, într-o postare pe pagina sa de facebook. 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5