Viceprimarul Cristian Niculae: Persoanele fără adăpost din Bistriţa, cazate în spaţii speciale

Primăria Bistrița a început preluarea persoanelor fără adăpost de pe străzile orașului și plasarea lor în izolare, într-un spațiu amenajat special, pentru o perioadă de 14 zile, anunţă viceprimarul municipiului Bistriţa, Cristina Niculae.

Potrivit acestuia,pPe tot parcursul acestei perioade, persoanele fără adăpost vor fi îngrijite, monitorizate și li se vor asigura toate condițiile unui trai decent – alimente, produse de igienă etc..

După terminarea perioadei de izolare, persoanele fără adăpost vor fi mutate în Centrul de Noapte pentru persoane fără adăpost al Direcției de Asistență Socială a Primăriei Bistrița până la terminarea crizei generate de pandemia coronavirusului.

 

Comentarii

01/04/20 09:11
cititor

IO NU CRED CA ASTIA SUNT DIN BISTRITA , CI DIN cartierele acesteia sau din COMUNELE DIN JUDETZ EVENTUAL, ACOLO UNDE AU ORI AU AVUT PARINTI SI DE UNDE ACESTIA PROVIN, PUT.URO.SII , RON.DIO.SII SI NIM.URU.GII DR.ACULUI , ca astia contribuie la raspandurea virusilor dormind pe sub toate tufele, viaductele si mocicosagurile .
Toti astia ar trebui adunati la nivel national , dusi si internati sub paza undeva intr-o zona a tzarii intr-o fosta cazarma militara abandonata , cu administratie si asistentza medicala si pusi sa munceasca ( fortzat cu bota, parul si scorbaciul cu bube daca altfel nu vor ) la o societate de productie agricola ... sa-si castige macar ce mananca .
Astia toti sunt fugiti de la locurile de domicilii ptr ca nu le place in zootehnie si nici in agricultura si au vazut ca la oras pot sa cerseasca si cineva le da de mancare " moca " la so.iosi ...
N-are el locuinta, dar are tata-so ori bunicu-so ... ca la tzara isi transmit proprietatile de la unul la altul , asa pur si simplu la decesul " tabularului " si majoritatea nici nu vor sa preia vre-o anume mostenire pe numele sau, ca sa poata abtine ajutor social de la primarie, scriptic pe el... neavand nimic .
La tzara, inafara de " gip.si " care provin din sclavie... si care chiar ca nu au mai nimic inafara unui cort in care dorm, ceilalti asistati sociali, majoritatea au proprietati detinute pe numele bunicilor sau parintilor si statul asta prost, in loc sa faca investigatii sociale, efectiv le dau bani ageaba la toti puturosii .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5