Viceprimarul Cristian Niculae: Lucrările de la Şcoala Gimnazială nr. 4 avansează foarte bine! Un corp, gata până la toamnă!

         Viceprimarul municipiului Bistriţa, Cristian Niculae, susţine că lucrările de reabilitare şi modernizare a Şcolii Gimnaziale nr. 4 sunt în grafic, iar un corp de clădire ar putea fi finalizat până în toamnă.

„Șantierul de la Generală 4 merge bine! Profitând de vremea bună din acest început de an, lucrările de reabilitare și modernizare la Școala Generală Nr. 4 avansează într-un ritm foarte bun! În acest moment acoperișul și podul clădirii de cursuri și sălii de sport este aproape finalizat, se schimbă tâmplăria din PVC cu geam termopan la ferestre și uși, se tencuiește interior și se refac instalațiile electrice și sanitare.

Peste 40 de muncitori lucrează zilnic pentru a finaliza acest șantier într-un termen cât mai scurt. Din discuțiile purtate cu constructorul, putem fi încrezători într-un termen de finalizare a acestui corp de clădire în toamna acestui an”, menţionează viceprimarul Niculae.

         Potrivit acestuia, la nivelul municipiului Bistriţa se desfăşoară „cel mai ambițios proiect de investiții în infrastructura școlară”, nu mai puţin de  9 instituții de învățământ preșcolar, primar, gimnazial și liceal beneficiind de lucrări de reabilitare și modernizare pe fonduri europene și guvernamentale nerambursabile. Valoarea totală a acestor lucrări este de peste 37 milioane euro.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5