Viceprimarul Cristian Niculae: Liceul de Muzică ”Tudor Jarda” își va primi elevii în cele mai moderne condiții de studiu

Viceprimarul municipiului Bistriţa, Cristian Niculae, anunţă că Liceul de Muzică ”Tudor Jarda”, acolo unde se derulează un proiect special, îşi va primi elevii şi cadrele didactice în condiţii foarte bune, în această toamnă. 

"Educația este importantă pentru Bistrița, este importantă pentru noi! În această toamnă, în speranța că pandemia va permite întoarcerea copiilor la școală, Liceul de Muzică ”Tudor Jarda” își va primi elevii în cele mai moderne condiții de studiu. Cu o investiție de 9,5 milioane lei finanțată prin fonduri guvernamentale nerambursabile – PNDL, Liceul de muzică va fi complet reabilitat și modernizat. Cea mai spectaculoasă locație exterioară a școlii va fi amfiteatrul în aer liber, amplasat lângă corpul A al liceului.

În interior, cele 19 spații de studiu individual și repetiții localizate în mansarda corpului reabilitat, vor crea condiții excelente de pregătire viitorilor artiști bistrițeni. Ne asigurăm în permanență că lucrările și materialele folosite sunt de cea mai bună calitate, în luna august se vor finaliza lucrările la corpul B, urmând să fie demarate lucrările de reabilitare și modernizare a corpului A, clădire monument istoric", transmite viceprimarul Niculae. 

Potrivit acestuia, Primăria Bistrița desfășoară cel mai mare program de investiții în educație derulat vreodată în orașul nostru, ce cuprinde 7 școli și 2 grădinițe, valoarea acestor proiecte depașind suma de 37 milioane de euro.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5