Viceprimarul Cristian Niculae: Containerele Primăriei Bistriţa, puse la dispoziţia Spitalului Județean de Urgență!

Viceprimarul municipiului Bistriţa, Cristian Niculae, anunţă într-o postare pe pagina sa de facebook, că administraţia municipală a transferat deja containerele avute ca locuinţe de necesitate în incinta Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa.

"Trebuie să existe un efort comun, al tuturor autorităților locale, pentru evitarea răspândirii COVID-19. Cetățenii Bistriței au nevoie de măsuri concrete din partea autorităților! În acest sens, Primăria Bistrița a amplasat în curtea Spitalului Județean de Urgență containere care vor intra în circuitul de triaj al pacienților. Aceste containere vor suplimenta capacitatea de triere a pacienților, vor fi dotate cu echipament medical specific pentru a răspunde nevoilor impuse de această situație de urgență.

 Împreună cu managerul Spitalului Județeande Urgenţă Bistrița, d-nul Gabriel Lazany, am colaborat excelent pentru a pune în funcțiune în cel mai scurt timp utilitățile necesare operării acestor containere și l-am asigurat că vom fi mereu alături de cei implicați în efortul de combatere a coronavirusului!

Tot personalul medical din Bistrița și din România, implicat în lupta cu coronavirusul, merită respectul și prețuirea noastră! 

 Să fim responsabili, să fim uniți și mai ales să fim oameni în această perioadă - asta este datoria fiecărui bistrițean! Împreună și cu ajutorul bunului Dumnezeu vom depăși această încercare", a declarat viceprimarul Cristian Niculae.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5