Viceprimarul Cristian Niculae: Consiliul Local Bistriţa a aprobat în unanimitate alocarea a 200.000 lei Spitalului Judeţean de Urgenţă

"În cursul zilei de azi am convocat o ședință de îndată a Consiliului Local Bistrița pentru adoptarea proiectului de hotărâre de consiliu local ce prevede alocarea sumei de 200.000 lei din bugetul primăriei, către Spitalul Județean Bistrița-Năsăud, bani ce vor fi folositi pentru achiziționarea de echipamente de protecție, medicamente si substanțe dezinfectante necesare în lupta de combatere a virusului COVID-19.

Sunt bucuros că proiectul propus de mine, a fost adoptat cu unanimitate de voturi! Mulțumesc tuturor consilierilor locali! E timpul să fim uniți, să trecem peste lupte politice mărunte și să fim în slujba cetățenilor în efortul de a depăși această teribilă încercare. Vom sprijini și vom fi alături de personalul medical al Spitalului Județean Bistrița-Năsăud în lupta cu această epidemie!

Eroii acestor zile au nevoie de sprijinul autorităților, să știe că nu sunt singuri!", a transmis viceprimarul Cristian Niculae,într-o postare papagina sa de facebook.

 
"Cred că sunt ani mulți, foarte mulți, de când încerc să conving Primăria Municipiului Bistrița să aloce fonduri pentru Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Fără succes, bineînțeles! Acum, pentru prima dată, la propunerea viceprimarului Cristian Niculae, consilierii locali au aprobat alocarea sumei de 200.000 de lei Spitalului Județean de Urgență Bistrița pentru a fi utilizați în lupta împotriva COVID-19. Este un început! Mulțumim!" transmiteGabriel Lazany, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5