Viceprimarul Cristian Niculae: Axa Decebal - Andrei Mureșanu - Năsăudului - Gării se modernizează pe bani europeni!

Viceprimarul Cristian Niculae vine cu o veste bună! Străzile Decebal, Andrei Mureșanu, Năsăudului și Gării se reabilitează și modernizează pe bani europeni! Primăria Bistrița a semnat contractul de finanțare pentru unul dintre cele mai importante proiecte pe fonduri europene, "Reconfigurarea axei de transport public pe str. Gării – B-dul Decebal – Str. Andrei Mureșanu – Str. Năsăudului".

 Valoarea acestui proiect este de 10,5 milioane euro și va moderniza infrastructura rutieră și trotuarele pe una din cele mai importante axe de traversare a Bistriței. În cadrul acestui proiect se va realiza un sistem rutier nou, la partea carosabilă, începând cu fundația drumului; se vor reabilita trotuarele pe toată lungimea celor 4 străzi; se vor amenaja benzi dedicate transportului public; piste pentru bicicliști, pe ambele sensuri de circulație; un pasaj pietonal subteran pe b-dul Decebal, în zona halei comerciale. De asemenea, se vor îngropa toate rețelele electrice și de iluminat public, va fi făcut un sistem nou de iluminat public cu telegestiune. În plus, vor fi modernizate cele 10 stații de transport public existente. 

"Bistrița se dezvoltă frumos și sustenabil pe fonduri europene!  Bistrița merge înainte!", anunţă viceprimarul Cristian Niculae.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5