Vezi cine încasează cele mai mari subvenţii de la APIA Bistriţa-Năsăud!

O companie din judeţul nostru încasează peste 1,1 milioane lei din subvenţii acordate de către Agenţia de Plăţi şi Intervenţii pentru Agricultură Bistriţa-Năsăud. Cea mai mare sumă a fost plătită pentru Agro-Carmolact din Monor, care a primit 1.127.877 lei ca plăţi pentru diferite scheme şi măsuri de plată. Firma deţine în cele două ferme din judeţul nostru, de la Şieu Odorhei şi Pintic, peste 1300 vaci. Producţia de lapte este vândută integral la Carmolact-Prod, care produce lactate marca Monor.

         În ceea ce priveşte persoanele fizice, cea mai mare subvenţie a fost încasată de Ioan Câmpean din Teaca, care a încasat pentru suprafeţele de teren şi efectivele de vaci şi oi suma de 614.371 lei. Ioan Câmpean este preşedintele Federaţiei Crescătorilor de Ovine din România Pro-Ovis.

         Informaţiile au fost oferite de către Emil Scurtu, directorul executiv al APIA B-N, în cadrul unei conferinţe de presă. Acesta a menţionat că în ceea ce priveşte cetăţenii străini, aceştia au solicitat subvenţii doar pentru reconversia plantaţiilor viticole, fiind vorba despre un cetăţean străin, care deţine o firmă în România prin care a realizat plantaţii de viţă-de-vie la Lechinţa.

Comentarii

02/03/18 08:35
Comentator

Pai cine produce "papica"... lesne de intzeles, nu cei care pazesc buruienile sa nu le fure careva din tarlale ...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5