Vezi ce surprize ne pregăteşte „Săptămâna solidarităţii şi toleranţei”

Săptămâna viitoare are loc cea de-a XI-a ediţie a Săptămânii solidarităţii şi toleranţei organizată de Asociaţia Pro Apărarea Drepturilor Omului, condusă de jurist Doina Orza.
Marţi, de la ora 12.00, la Instituţia Prefectului are loc masa rotundă „Anul european pentru dezvoltare”, cu participarea elevilor de la Şcoala Gimnazială „Avram Iancu”. De asemenea, se va vorbi despre „Siguranţa alimentară” cu ajutorul Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.
Miercuri, de la ora 12.00, va fi Carnavalul prieteniei şi solidarităţii pe Pietonalul „Liviu Rebreanu”, iar de la ora 16.00, la Penitenciarul Bistriţa, fostul comandant al instituţiei, Constantin Ioniţoaia va vorbi despre libertate şi captivitate.
Joi, de la ora 16.00, la sediul PROADO, scriitorii bistriţeni (coordonaţi de Elena M. Cîmpan) se vor întâlni sub genericul „Solitarul literar în solidaritate” cu doamnele de la Asociaţia Amazoanelor Bistriţene, condusă de Livia Moldovan.
Vineri, de la ora 8.00, la Liceul de Arte Plastice „Corneliu Baba” va fi organizată întâlnirea „Arhitectură vernaculară”, în cadrul căreia vor vorbi istoricul Vasile Duda şi arhitectul Marcela Tămaş.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5