Vezi ce străzi vor fi închise la ZILELE ORAȘULUI NĂSĂUD, 17-18 MAI 2018 !

JOI – 17 MAI 2018 și VINERI -18 MAI 2018, în orașul Năsăud vor avea loc “ZILELE ORAȘULUI NĂSĂUD”, Ediția-a XVII-a, perioadă în care se va închide temporar circulația pe principala arteră a orașului, respectiv BULEVARDUL GRĂNICERILOR (DN 17C). Închiderea se va realiza din punctul intersecției Bulevardului Grănicerilor cu Str. Piața Unirii (Parc central) - sensul de mers spre SALVA și până la intersecția Bulevardului Grănicerilor cu Str. Virgil Șotropa, respectiv Str. Piața Nouă (intrarea în piața agroalimentară).
Rutele ocolitoare pentru participanții la tranzit sunt:

Dinspre localitatea SALVA:
Str. GEORGE COȘBUC, Str. VASILE NAȘCU, Str. ZĂVOI, Str. IULIU MOISIL, Str. MIHAI EMINESCU. Fiecare intersecție cu străzile deschise circulației vor fi semnalizate corespunzător (vezi harta semne circulație).

Dinspre localitatea REBRIȘOARA sunt:
B-dul GRĂNICERILOR până la intersecția cu Str. VASILE NAȘCU, Str. VASILE NAȘCU, Str. TUDOR VLADIMIRESCU (ambele sensuri), Str. VIRGIL ȘOTROPA (sens unic). Fiecare intersecție cu străzile deschise circulației vor fi semnalizate corespunzător (vezi harta semne circulație).

Rugăm toți participanții la trafic să circule cu atenție sporită și să folosească rutele ocolitoare. Vă mulțumim !

Primarul orașului Năsăud,
Mircea Romocea

Notă: *Atenție*! Restricția de circulație va începe efectiv în partea a doua a zilei de 16 Mai 2018, odată cu amplasarea logisticii pentru eveniment (scenă, corturi, mese comercianți, etc.) !

Comentarii

11/05/18 10:59
Bistritean

Asa mai merge, nu ca data trecuta cand efectiv ati blocat toata circulatia, sa stea si sa astepte "strainii de judetz " ore in sir, pana va hotarati Dvs sa redeschideti circulatia, fara sa aiba nici o ruta ocolitoare stabilita din " adancime " ... de parca n-ar exista Politie Rutiera , sa colaborati cu ea , sa stabiliti aceste rute si sa luati masurile care se impun, fara sa sicanati pe nimeni .
Nu este nimeni impotriva unor asemenea manifestatzii, dar nu va bateti joc de populatia din tranzit si care nu are nimic comun cu aceasta . Este chestiune de buna organizare la urma urmei ...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5