Vezi ce au confiscat jandarmii la Zilele Bistriţei

Jandarmii bistriţeni sau aflat la acest sfârşit de săptămână în mijlocul cetăţenilor  care au sărbătorit zilele oraşului, atât în zona Pietonalului cât şi în Heidenfeld – Viişoara.

           "Pe tot parcursul acestor zile au fost executate acţiuni specifice, atât pe linia asigurării ordinii publice cât şi pe cea a protejării populaţiei privind comerţul ilegal. În zona Heidenfeld, au fost depistate trei persoane care expuneau spre vânzare jucării pentru copii. Astfel, Vasile B. de 39 de ani, Florica M. de 53 de ani şi Levănţica B. de 45 de ani, din Ploieşti, au fost depistaţi în timp ce ofereau spre vânzare jucării gonflabile şi baloane fără îndeplinirea condiţiilor stabilite prin lege, fără a deţine documente de provenienţă şi fără a le fi afişate preţurile, conform prevederilor legale în vigoare. Valoare produselor confiscate se ridică la 1.420 lei. În conformitate cu prevederile Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, au fost aplicate celor în cauză amenzi în valoare de 11.000 de lei", se arată în comunicatul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Bistriţa-Năsăud.   

           Tododată, jandarmii au mai aplicat în această perioadă 22 de amenzi în valoare de 3.450 de lei şi 7 avertismente scrise pentru adresarea de cuvinte şi expresii jignitoare, ameninţare cu acte de violenţă, tulburarea liniştii publice, refuzul legitimării în faţa agentului constatator, consumul de băuturi alcoolice în spaţiul public neamenajat şi alertarea forţelor de ordine fără motiv întemeiat.

            Tot în perioada menţionată jandarmii au constatat şi un număr de 4 infracţiuni pentru loviri şi alte violenţe, faptă constatată în zona parcării din Autogara Bistriţa, tulburarea liniştii publice, încăierare, loviri şi alte violenţe, în zona Heidenfield – Viişoara. Pe numele celor patru făptuitori au fost întocmite actele de sesizare pentru infracţiunile menţionate, care au fost înaintate Poliţiei pentru continuarea cercetărilor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5