Vești bune la Budacu de Jos! 11 km de drumuri modernizate prin Programul "Anghel Saligny"

Primarul comunei Budacu de Jos, Florin Sandu Simionca, a semnat cu ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian-Ioan Veștea, contractul de finanțare pentru proiectul de asfaltare străzi, prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare de 14 milioane lei.

"Am semnat alaturi de d-l ministru Adrian-Ioan Veștea și în prezența d-lui ministru Bogdan Ivan Gruia și a d-lui secretar de stat Marcel Alexandru Stoica (cărora le mulțumim pentru susținere) , la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei , Contractul de finanțare pentru Programul Național de Investiții "Anghel Saligny". În cadrul Contractului vor fi modernizate prin asfaltare aproape 11 km de străzi din Comuna Budacu de Jos. Mulțumim tuturor celor implicați în acest demers și va asigurăm ca vom continua dezvoltarea comunei Budacu de Jos!", a transmis primarul Florin Sandu Simionca.

Potrivit acestuia, este vorba despre străzi din localitățile Jelna, Monariu, Budacu de Jos și Buduș. Proiectul tehnic este finalizat, au fost obținute și avizele necesare, astfel că urmează să fie lansată licitația penru execuția lucrărilor. Dacă nu vor exista contestații, lucrările ar putea debuta în luna mai.

Altfel, comuna Budacu de Jos are un proiect care vizează infrastructura rutieră și din satul Simionești, cu finanțare europeană, care este în stadiul de evaluare la autoritatea de management.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5