Vermeșan Ovidiu Gimi, de la Sucursala Bistriţa, premiat la competiţia DEER din cadrul Trofeul Electricianului 2023!

Cei mai buni specialiști electricieni din cadrul Distribuție Energie Electrică Romania – DEER, companie membră a Grupului Electrica, au fost premiați, în aplauzele colegilor și invitaților, la competiția Trofeul Electricianului, ediția 2023. Etapa finală pe DEER a concursului a avut loc în perioada 7- 8 iunie, la Târgu Mureș. 
La finalul celor două zile de competiție, desfășurate la cel mai înalt nivel profesional, comisiile de evaluare, formate din specialiști din cadrul DEER, au stabilit câștigătorii.
În cadrul unei festivități plină de energie, care i-a adus împreună pe specialiștii DEER și pe reprezentanții autorităților, câștigătorii și-au primit premiile de la: Dl Sandor Bende – Președintele Comisiei de Industrii și Servicii din Camera Deputaților, Dl Lorant Antal – Președintele Comisiei pentru Energie din Senatul României, Dna Mara Togănel – Prefectul județului Mureș, Dl Alexandru Chiriță – Director General Electrica, Dna Anna Maria Vasile – Președinte Consiliul de Administrație DEER, Dna Andreea Lambru – Director în cadrul Electrica, Dna Daniela Dărăban – Director Executiv ACUE.
Cel mai important premiu, Trofeului Electricianului, a fost înmânat chiar de Ministrul Energiei, Dl Virgil Popescu. „Felicitări Sucursalei Mureș a Distribuție Energie Electrică Romania pentru câștigarea trofeului! Mă bucur că avem profesioniști care pun toată energia în a moderniza sistemul energetic al țării noastre. Le mulțumesc tuturor electricienilor care reinventează această minunată meserie”, a spus Dl Virgil Popescu.
Dna Mihaela Rodica Suciu, Directorul General al DEER, a afirmat: „Sunt onorată și mândră să-i felicit pe câștigătorii etapei pe companie, seniori și tineri electricieni, care au dovedit că sunt cei mai buni să reprezinte DEER în competiția națională. Totodată, îi felicit pe toți participanții la competiție. Noi, la DEER, suntem cu toții o echipă și, pentru mine, toți suntem câștigători.
Este pentru prima dată când organizăm concursul pe DEER în structura actuală, ca o singură companie, și îmi doresc să ducem împreună tradiția mai departe. Am stabilit deja, cu directorii sucursalelor, ca Trofeul Electricianului să se organizeze anul viitor la Oradea.
Adresez mulțumiri și urez specialiștilor noștri electricieni succes în acest maraton competițional de specialitate, care se termină cu faza pe țară, care va avea loc la Timișoara, luna viitoare”.
Trofeul Electricianului a ajuns, anul acesta, la cea de-a 41-a ediție. Este un concurs profesional tradițional, de prestigiu, iniţiat de compania Electrica în anul 1977 și se înscrie în seria de evenimente dedicate Zilei Energeticianului (20 iulie). Este cel  mai longeviv și de anvergură concurs profesional din România.  
 
Premianții DEER – Trofeul Electricianului 2023, ediția 41:
Electrician exploatare stații electrice de transformare 110 kilovolți și MT
- Locul I: Grigore Petrică, Sucursala Buzău
- Locul II: Denes Szabolcs, Sucursala Covasna
- Locul III: Horincar Daniel Vasile, Sucursala Baia Mare
 
Electrician exploatare rețea electrică de distribuție, MT și JT
- Locul I: Gyulai Ferencz, Sucursala Oradea
- Locul II: Radu Neculai, Sucursala Galați
- Locul III: Vermeșan Ovidiu Gimi, Sucursala Bistrița
 
Electrician PRAM 
- Locul I: Cuc Constantin, Sucursala Alba
- Locul II: Cioca Ionescu Vasile, Sucursala Mureș
- Locul III: Pop Mircea, Sucursala Baia Mare
 
Electrician măsurare energie electrică, verificare grupuri de măsurare 
- Locul I: Dan Vasile, Sucursala Mureș
- Locul II: Csepregi Sandor, Sucursala Oradea
- Locul III: Pala Zoltan Janos, Sucursala Harghita
 
Electrician montare și reparații echipament primar din stații electrice de transformare de 110 kV/MT 
- Locul I: Pricope Romică Liviu, Sucursala Galați
- Locul II: Burian Romeo Mircea, Sucursala Mureș
- Locul III: Vlad Adrian, Sucursala Mureș
 
Electrician montare și reparații instalații de distribuție MT și JT (PA, PT, LEA, LES)
- Locul I: Poruț Natanael Sebastian, Sucursala Alba
- Locul II: Vesa Daniel, Sucursala Alba
- Locul III: Franki Csaba, Sucursala Oradea
 
Electrician defectoscopie LES de MT și JT 
- Locul I: Silion Viorel, Sucursala Galați
- Locul II: Guiță Ilie, Sucursala Galați
- Locul III: Boca Marius, Sucursala Cluj
 
Electrician junior  
- Locul I: Mihu Adelin Ionuț, Alba
- Locul II: Cremene Sebastian Tinu, Alba
- Locul III: Cernat Daniel Nicolae, Alba
Trofeul Electricianului, faza pe DEER, a fost câștigat de Sucursala Mureș.
 
 
Despre DEER
Distribuție Energie Electrică Romania, parte a Grupului Electrica, este cel mai important operator național de distribuție a energiei electrice, care acoperă 18 județe, reprezentând 40,7% din teritoriul României (97.196 kmp).
Cu o tradiție de peste 120 de ani, DEER oferă servicii pentru pentru aproape 4 milioane de utilizatori, prin intermediul unei rețele de distribuție de peste 200.000 km.
 
Biroul de Presă
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER)
 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5