A venit Toamna Bistriţeană pe ritmuri de fanfară

Complexul de agrement „Heidenfeld” din Viişoara găzduieşte în acest sfârşit de săptămână cea de-a XIII-a ediţie a evenimentului „Toamna Bistriţeană” şi, ca de fiecare dată, aici sunt organizate expoziţii cu vânzare de produse agricole, standuri pentru maşini şi utilaje agricole, precum şi spaţii dedicate standurilor de alimentaţie publică. Tot aici, susţin un prim recital fanfarele care participă astăzi şi mâine la Festivalul Internaţional „Toamna Fanfarelor”, ne informează reprezentanţii Primăriei Bistriţa.

Evenimentul a fost deschis de primarul municipiului Bistriţa, Ovidiu Creţu, care a premiat producătorii cu cele mai frumoase produse.

,,Reamintim că, pentru a facilita accesul la aceste manifestări cu ajutorul mijloacelor de transport în comun, în cele două zile, între orele 9.00 – 20.00, traseul liniei 1 este prelungit până la Complexul de agrement „Heidenfeld” – Viişoara”, soun reprezentanţii Primăriei Bistriţa.

Festivalul Internaţional „Toamna Fanfarelor” ajuns anul acesta la cea de-a X-a ediţie, este organizat de Centrul Cultural Municipal „George Coşbuc”. Concertele au loc în Complexul de agrement „Heidenfeld” din Viişoara şi în Parcul Municipal.

Duminică, începând cu ora 12.00, în Parcul Municipal (la Filigorie) vor avea loc concerte susţinute de Fanfara şi Majoretele Tineretului din Csorvas (Ungaria), Fanfara „Gabriel Chaborschi” din Râmnicu Vâlcea, Fanfara Promenada şi Trupa de majorete „Angels” din Câmpia Turzii, Fanfara din Reghin, Fanfara şi majoretele din Bulgaria, Fanfara din Rodna, Fanfara şi Trupa de majorete MCM din Gherla, Fanfara baptistă „Armonia Forte-Fortissimo” din Bistriţa, Fanfara Garnizoanei Bistriţa.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5