Vânătorii şi pescarii din Bistriţa-Năsăud şi-au analizat obiectiv activitatea pe 2016, în cadrul Adunării Generale

O utilă şi necesară acţiune a desfăşurat-o AJVPS B-N, la C.N. „Liviu Rebreanu”, printr-o organizare şi mobilizare exemplară a delegaţilor vânătorilor şi pescarilor din judeţ, pentru a analiza şi a dezbate problemele specifice în cadrul Adunării Generale, conform Statutului asociaţiei şi a reglementărilor şi legislaiei în vigoare.
Au participat peste 58% din delegaţi, Adunarea Generală fiind statutară şi care a avut următoarea ordine de zi: Raportul Comisiei de validare, Raportul Consiliului asociaţiei cu activitatea desfăşurată de la adunarea precedentă până la zi, prezentat, cu lux de amănunte şi obiectiv, de către directorul AJVPS B-N, ing. Valer Negruşa.
Prezentarea şi aprobarea bugetului pentru anul 2017 de către preşedintele AJVPS B-N, Mihai Forai, punându-se accent şi dezbătându-se, cu motivaţii necesitatea modificării Statutului AJVPS B-N privind plata cotizaţiilor anuale de către membri, validată propunerea de adunare.
Vicepreşedintele AJVPS B-N, Cristian Damian, a prezentat activităţile de vânătoare pe 2017 şi inventarierea la zi, conform normativelor în vigoare.
De asemenea, vicepreşedintele AJVPS B-N, ing. Emil Iustian Şandor, a făcut o succintă şi pertinentă prezentare a pescuitului şi a pescarilor bistriţeni şi din judeţ, precizând că AJVPS B-N este singura asociaţie de pescari din B-N care poate elibera permise de pescuit.
A fost prezentat un proiect de măsuri privind paza, controlul şi promovarea activităţilor, în contextul în care AJVPS B-N deţine drepturile de pescuit sportiv şi recreativ pe toate apele colinare şi de şes din judeţul nostru.
De la 1 mai 2017, pescarii bistriţeni şi din judeţ, posesori ai permisului de pescuit, pot pescui în toate apele de munte în care pescuitul este permis.
Menţionăm că sunt membri pescari ai AJVPS B-N şi primarul Bistriţei, ing. Ovidiu Creţu, viceprimarul Bistriţei – Cristian Nicolae, comisarul şef al Gărzii de Mediu – Gabriel Petraş, preşedintele Partidului România Verde – Marius Bălan, vicepreşedintele Clubului Monarhiştilor Bistriţeni – dr. Tiberiu Podani, iar dintre membrii vânători enumerăm – preşedintele CJ B-N, Radu Moldovan, primarul din Prundu Bârgăului – Doru Crişan şi mulţi alţi împătimiţi ai pescuitului şi vânătorii.
A urmat un moment de interacţiune în arta pescuitului şi a vânătorii care trebuie practicate sportiv, etic şi responsabil.
Pescarii bistriţeni sunt invitaţi la Concursul de pescuit care va avea loc la Baza de agrement „Poiana Corbilor” Livezile-Dorolea, în 20 mai 2017, ora 8.00. Înscrierile se fac la Sucursala ACR Bistriţa.
Conducerea AJVPS B-N urează tuturor membrilor, din suflet şi inimă, urările specifice „vânat în cătare” şi „fir întins”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5