USL nu se dă bătută. O nouă plângere prelabilă pentru buget

Consilierul judeţean PSD, Daniel Suciu, va depune astăzi plângere prealabilă împotriva hotărârii Consiliului Judeţean, adoptată în 2 februarie, prin care au fost repartizate, pentru a doua oară, sumele defalcate din unele venituri ale bugetului de stat pe anul 2012. În paralel, Suciu va depune la Tribunalul Bistriţa-Năsăud o cerere de ordonanţă preşedinţială pentru suspendarea acestui act administrativ.

Social-democratul consideră că în adoptarea acestei hotârâri, Consiliul Judeţean nu a respectat anumite prevederi. “Această hotărâre a fost adoptată în cadrul unei şedinţe extraordinare, fără o dezbatere prealabilă în cadrul comisiilor de specialitate. Mai mult, Opoziţiei nu i-a fost dată posibilitatea să-şi susţină propria variantă de împărţire a sumelor”, aegumentează acest demers Daniel Suciu.

În hotârârea cu pricina, CJ a repartizat suma de 13,585 milioane lei. Cei mai mulţi bani i-au primit primăriile Năsăud (531.000 lei), Dumitra (420.000 lei), Maieru (416.000 lei), Budacu de Jos (415 000 lei), Chiochiş (413.000 lei), Lunca Ilvei (405.000 lei). La polul opus, cele mai mici sume le-au revenit primăriilor Monor şi Poiana Ilvei, câte 2.000 lei (mai puţin decât un salariu de consilier al preşedintelui), Budeşti (7.000 lei), Milaş (8.000 lei), Şanţ (16.000 lei). Bine, Primăria Bistriţa a luat 0 lei.

În tot acest timp, consiliile locale s-au apucat de aprobat bugete. O “returnare” a hotărârii va da peste cap totul, dar oricum totul e cu fundul în sus în ţara asta.

Comentarii

06/02/12 19:38
eu

Un articol de exceptie,care cuprinde realitatea pe care cei care sunt indoctrinati de antene nu vor sa o vada.Pacat ca nu stim sa-i apreciem pe adevaratii patrioti.

06/02/12 18:42
Vizitator

Vreau sa-i multumesc domnului Emil Boc pentru tot ce a facut pentru romani, reusind cu mult succes sa schimbe fundamental Romania lui Ion Iliescu. Legea salarizarii si a pensiilor prin care s-au taiat salariile si pensiile de lux, legea educatiei prin care s-au stopat fraudele la examenul de BAC, legea asistentei sociale prin care au fost exonerati de ajutoare cei cu masini si vile de lux, mica reforma in justitie,asigurarea independentei DNA,realizarea de austostrazi cat toate celelalte guvernari la un loc si salvarea tarii de la falimentul programat de PNL si PSD in 2008 prin luarea celor mai adecvate masuri de austeritate care fac din Romania un model european,sunt doar cateva din realizarile guvernului Boc.In antiteza cu premierii PSD sau PNL, ca Vacaroiu care a instituit mafia in toata societatea romaneasca si a devalizat Bancorex, cu Nastase care a perfectionat procesul de mafionalizare al Romaniei, a privatizat pe spagi uriase Petrom cu tot cu resursele tarii, a controlat toata presa si l-a ridicat pe Ciuvica de pe strada sau cu Tariceanu care i-a "daruit" lui Patriciu toate resursele din Marea Neagra si a devalizat Romani de 12 miliarde de euro ca sa castige alegerile din 2008,putem spune ca Boc a fost cel mai cinstit, mai curajos si mai bun premier pe care l-a avut Romania vreodata! Intr-o Romanie in care elevii sunt bombardati de zeci de ani de mitul imbecil al Mioritei si "Baltagului", care ii indeamna subliminal sa fure, sa ucida si sa-si faca singur dreptate, e greu ca un asemenea premier cai Emil Boc sa fie popular,el fiind in totala antiteza cu personajele iubite de romanii asistati, puturosi,corupti, indobitociti de Antenele si Realitatile mogulilor si cu mentalitati comuniste.Pana atunci Boc, du-te te rog si spulbera-i pe comunisti din Cluj Napoca si dovedeste inca odata ca esti cel mai bun politician pe care acest oras l-a dat tarii!
Vreau voturile tuturor care il felicita pe Emil Boc pentru curajul si daruirea cu care a servit Romania!!!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5