Ușile de sticlă – cele mai versatile modele de uși

Aspectul interior al locuinței reprezintă cartea noastră de vizită. Modul în care este amenajată casa spune atât de multe despre noi încât nu ne putem permite să lăsăm alegerea elementelor componente la voia întâmplării.

S-a dovedit că unele dintre cele mai importante elemente de acest fel, cu rol atât funcțional, cât și estetic, sunt ușile de sticlă simple. Acestea, prin minimalismul lor, au o putere incredibilă de a schimba aspectul unei încăperi și chiar a întregii case. Din acest motiv, nu este de mirare de ce sistemele glisante din sticlă sau ușile simple batante, cu geam transparent, semi-opac sau complet opac, au devenit alegeri atât de populare în rândul celor care renovează interiorul locuinței sau amenajează pentru prima dată.

Foarte mulți dintre noi trăiesc cu impresia că ușile de sticlă de interior sunt destinate doar locuințelor luxoase și foarte spațioase, însă această imagine nu corespunde neapărat realității. Unul dintre motivele pentru care aceste modele sunt atât de populare este tocmai pentru că sunt atât de versatile: se adaptează perfect în orice tip de interior. Mai mult decât atât, nu doar că se integrează perfect în decor, ci chiar aduc un aer proaspăt, fresh și foarte modern.

Ușile de sticlă – design aparte, utilitate deplină

Acolo unde funcționalitatea și estetica se întâlnesc se creează un echilibru perfect. Vorbim aici despre modelele de uși de sticlă sablată sau simplă.

La fel ca în cazul oricărei achiziții, și în alegerea modelelor perfecte de uși vom avea în vedere mai multe aspecte, ținând cont, în același timp, de imaginea de ansamblu a interiorului. Din fericire, o ușă de sticlă transparentă se va integra perfect în orice tip de decor și asta pentru că minimalismul acesteia nu încarcă deloc spațiul, nu creează impresia de aglomerare și supraîncărcare, ci din contră, dă senzația unui ambient deschis, aerisit și permanent curat.

Această versatilitate este evidentă și în cazul ușilor de sticlă sablată. Capacitatea acestora de estompare vizuală este ideală pentru spațiile în care intimitatea este foarte importantă. Mai mult decât atât, tehnologia actuală ne permite să îmbinăm cele două aspecte (transparența și opacitatea) într-un singur model, atât pentru a crea un design aparte, cât și pentru a satisface nevoile fiecărui spațiu în parte. Un astfel de exemplu poate fi ușa cabinei de duș, care poate fi prevăzută cu o porțiune de geam opac la mijloc și cu porțiuni de geam transparent în părțile inferioare și superioare.

De altfel, modelele de sticlă au devenit din ce în ce mai diversificate în ceea ce privește design-ul: specialiștii se bazează acum pe tehnologiile de ultimă generație pentru a scoate pe piață produse cât mai deosebite din punct de vedere estetic și cât mai calitative din punct de vedere tehnic.

Rom Decor – eleganța și funcționalitatea perfectă a ușilor de sticlă

Vorbind despre tehnica de producere a ușilor de sticlă, sablată sau simplă, ne-am adus aminte de o companie al cărei nume se afla pe buzele tuturor atunci când vine vorba despre îmbinarea perfectă a calității cu designul: Rom Decor. 

Oricine se află în căutarea unor modele de uși de sticlă sablată la un preț corect sau a unora transparente, extrem de rezistente, poate accesa site-ul companiei Rom Decor (rom-decor.ro) pentru a descoperi o întreagă gamă.

Lasă-te inspirat de ușile Rom Decor, fie ele din sticlă, lemn sau PVC, și alege cea mai potrivită soluție pentru interiorul casei tale!

 


Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5