Usi rulou – inchidere eficienta si inteligenta pentru afacerea ta

Alegerea usii potrivite pentru un spatiu comercial sau unitate de productie trebuie facuta intr-o maniera vizionara, care sa fie avantajoasa atat din punct de vedere financiar, cat si din punct de vedere al eficientei, versatilitatii si durabilitatii. Dintre toate optiunile de inchidere, alegerea de usi rulou este cea mai populara, atat datorita fiabilitatii ridicate, cat si gamii variate de dimensiuni pe care poate fi realizata.

Domenii de utilizare pentru usi rulou

In functie de domeniul de activitate, exista posibilitatea de alege intre mai multe tipuri de usi: rulou, sectionale, industriale, pliante sau culisante. Fiecare tip de inchidere vine cu avantajele ei, potrivindu-se diferitelor tipuri de incaperi si constructii, in functie de o serie de criterii si nevoie stabilite de client (spatiu, dimensiuni, izolare, pret).  Iata care sunt domeniile de utilizare optime pentru usi rulou:

  • Depozite, centre logistice sau comerciale: pot fi adaptate oricarui tip de constructie, intrucat usile rulou pot fi executate pe orice dimensiuni;
  • Garaje pentru masini si utilaje sau hangare pentru avioane mici si elicoptere: cu o viteza de deschidere mare, dar si cu avantajul economisirii de spatiu, usile rulou se preteaza foarte bine si acestui tip de incapere;
  • Fabrici si unitati de productie:  costurile reduse de intretinere si reparatii, precum si posibilitatea dotarii cu usa pietonala, fac usile rulou o alegere excelenta pentru unitatile de productie cu angajati.

Usi rulou – personalizate pentru afacerea ta

Usile rulou pot fi adaptate si personalizate in functie de nevoile tale dupa mai multe criterii. Acestea tin de cerintele tale si posibilitatile constructorului, astfel:

Automatizare: in functie de tipul afacerii tale, usile rulou pot fi dotate cu motoare speciale pentru trafic redus sau normal, pentru trafic industrial sau pentru deschideri rapide.

Siguranta si rezistenta:  daca te-ai hotarat sa alegi usi rulou pentru afacerea ta, trebuie sa stii ca acestea pot fi dotate cu sigurante care sa blocheze usa in cazul unor defectiuni, iar in cazul necesitatii de rezistenta la vant, pot fi montate ancore de furtuna, care sa nu permita iesirea acestora din sine.

Aspect, dimensiuni si culori: usile rulou au un avantaj suprem fata de celelalte tipuri de usi destinate activitatilor comerciale: pot fi usor personalizate atat din punct de vedere al dimensiunilor, cat si al aspectului (gama de culori variaza intre aluminiu natur, otel zincat si mai multe nuante RAL).

Asadar, daca ai decis ca usile rulou se preteaza domeniului tau de activitate, tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu furnizorul potrivit, care sa respecte criteriile si particularitatile afacerii tale, pentru un rezultat optim!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5