Un tânăr a fugit după ce a accidentat cu maşina un bărbat pe trecerea de pietoni

La data de 26 septembrie a.c., Poliția a fost sesizată despre producerea unui eveniment rutier, pe DJ 173, pe raza localității Jelna, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.
În fapt, în urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că, un tânăr, în vârstă de 19 ani, din localitatea Dipşa, aflat la volanul unei autoutilitare, ar fi executat o manevră cu spatele, în fața unui imobil, fără să se asigure corespunzător, accidentând un bărbat de 74 de ani, din Jelna, care în calitate de pieton s-ar fi oprit pe partea carosabilă, în spatele autoutilitarei.
După acroșarea pietonului, tânărul și-a continuat deplasarea, părăsind locul producerii evenimentului fără a anunța Poliția.
La aproximativ o oră de la accidentul rutier, bărbatul, de 74 de ani, a anunțat evenimentul prin SNUAU 112, solicitând intervenția personalului medical pentru a-i acorda îngrijiri mediale.
Atât tânărul, în vârstă de 19 ani, cât și bărbatul, de 74 de ani, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de peste 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul pietonului, respectiv negativ în cazul conductorului autoutilitarei.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii de către tânăr a infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, urmând a fi stabilite cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul rutier.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5