Un tânăr de 17 ani, arestat preventiv! Nu a respectat măsura arestului la domiciliu şi a fost depistat de poliţişti

Polițiștii de la Investigații Criminale, împreună cu cei din cadrul Poliției Orașului Năsăud și municipiului Bistrița, au organizat și desfășurat acțiuni pentru verificarea persoanelor față de care a fost dispusă măsura arestului la domiciliu. Activitățile au fost desfășurate pe raza municipiului Bistrița și a orașului Năsăud.

„Astfel, au fost verificate 18 persoane aflate în arest la domiciliu, ocazie cu care s-a constatat că, un tânăr de 17 ani, din Bistrița, a încălcat cu rea-credință măsura arestului la domiciliu, părăsind nejustificat imobilul stabilit pentru executarea măsurii.

Polițiștii au sesizat instanța, care a dispus înlocuirea arestului la domiciliu cu măsura arestării preventive. Astfel, la data de 8 martie 2020, polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în aplicare mandatul de arestare preventivă, emis de Judecătoria Bistrița, pe o perioadă de 30 de zile. În prezent, acesta se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Bistrița-Năsăud”, se arată în comunicatul IPJ BN.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5