Un suporter prea înflăcărat, sancţionat de jandarmi

Jandarmii Detaşamentului 1 Mobil Bistriţa au fost solicitaţi să intervină pentru sancţionarea unui spectator recalcitrant care asista din tribună la o partidă de fotbal.

        „Adrian M. de 27 de ani din Bistriţa a proferat injurii la adresa jucătorilor echipelor care evoluau pe teren, LPS Bistriţa şi Gloria Progresul Bistriţa.         Deşi a fost avertizat în repetate rânduri în privinţa atitudinii, acesta a continuat, ca urmare un reprezentant al Clubului ACF Gloria Progresul Bistriţa a solicitat intervenţia jandarmilor”, informează mr. Georgeta Căşvan, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Bistriţa-Năsăud.

        În conformitate cu prevederile Legii 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi jocurilor sportive, jandarmii l-au sancţionat pe cel în cauză cu 100 de lei amendă, pentru nerespectarea prevederilor art. 20, lit. m.  Pentru a evita astfel de situaţii, Jandarmeria recomandă celor care doresc să asiste la manifestările sportive de orice natură să dea dovadă de fair-play în susţinerea echipei favorite, atât  în tribună cât şi în imediata apropiere a stadionului.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5