Un sucevean şi-a găsit sfârşitul la Tureac

Un tânăr din judeţul Suceava a murit şi alţi doi au fost răniţi în urma unui accident produs la sfârşitul săptămânii trecute. Sâmbătă dimineaţa, pe DN 17, în localitatea Tureac, şoferul George P. (23 ani) din Frasin (Suceava), în timp ce conducea un autoturismul marca Mercedes, din cauza faptului că a adormit la volan, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un cap de pod.

Potrivit inspectorului Raluca Moldovan, purtător de cuvânt al IPJ BN, pasagerul din dreapta, Nicu F. (23 ani) din aceeaşi localitate a murit, iar conducătorul auto şi un alt pasager din autoturism au fost răniţi uşor. Accodentul s-a soldat şi cu avarii în valoare de 8000 lei. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, recoltându-i-se probe biologice de sânge. Acesta este cercetat penal pentru ucidere din culpă.

Un alt accident grav s-a produs sâmbătă seara, pe DJ 172 D, în localitatea Rebra. Ioan G. (52 ani)a fost accidentat grav de un consătean după ce s-a angajat în traversarea şoselei prin loc nemarcat şi fără să se asigure. Duminică seara, Marius S. (43 ani) din Bistriţa l-a accidentat grav, în Rusu Bârgăului, pe Simion C. (51 ani). Bărbatul din Rusu Bârgăului, care era sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a angajat în traversarea şoselei prin loc nemarcat şi fără să se asigure.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5