Un milion de euro pentru modernizarea Ambulatoriului din Beclean!

Primăria Orașului Beclean a demarat licitația din fonduri europene pentru reabilitarea Ambulatoriului. In cadrul contractului se vor oferta servicii de elaborarea documentatiei tehnice faza PT si executie lucrari de constructii, instalatii si echipamente tehnologice si functionale pentru Ambulatoriului integrat din cadrul Spitalului Orasenesc Beclean.

Prin intermediul acestui proiect se vor reabilita și moderniza toate spațiile existente la nivelul ambulatoriului, se va monta un lift panoramic pentru a se facilita accesul persoanelor cu deficiențe motorii la etajele superioare, se vor dota absolut toate cabinetele medicale existente cu aparatură medicală specifică specialităților medicale existente, inclusiv laboratoarele de imagistică și de analize medicale.

Conform caietului de sarcini, se vor monta 16 panouri solare, un lift panoramic de 6 persoane , va fi modernizat sistemul de încălzire.

In cadrul contractului se vor executa urmatoarele:

– SERVICII DE PROIECTARE faza PT- in conformitate cu solutia avizata la faza DALI: – intocmirea proiectului tehnic , intocmire Detalii de Executie, intocmire documentatii pentru avize, acorduri, autorizații, asistenta tehnica din partea Proiectantului pe toata perioada de executie a lucrarilor EXECUTIE LUCRARI: executia lucrarilor in conformitate cu documentatia PT avizata si pe baza documentatiei Detalii de Executie aferenta Proiectului Tehnic.

Valoarea estimata a contractului este de 4.772.531,89 lei fara TVA.

Prin acest proiect se dorește optimizarea serviciilor precum și facilitarea efectuării unor noi proceduri sau analize medicale care la aceasta dată nu pot fi efectuate în cadrul Ambulatoriului Beclean.

În prezent, Primăria Beclean are proiecte în valoare totală de 35 de milioane de euro. După ce va obține și finanțarea de aproximativ 15 milioane de euro pentru centura ocolitoare, totalul pentru Beclean va fi de 50 de milioane de euro, finanțări externe (europene sau guvernamentale).

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5