Un meci al orgoliilor! Gloria 2018 a învins pe CSU Cluj-Napoca, 27-23!

Handbalistele noastre s-au impus în această seară în fața CSU Cluj Napoca cu scorul de 27-23 (10-11), într-o partidă contând pentru etapa a treia din Liga Florilor. Publicul bistriţean a fost, din nou, la înălţime, susţinând echipa şi conducând-o spre victorie. 

Pentru CS Gloria 2018 Bistriţa-Npspud au marcat: Oana Țiplea (9), Valentina Ardean Elisei (4), Nicoleta Dincă (4), Laura Pristăvița (3), Szilvia Szabo (3), Magdalena Paraschiv (2), Teodora Bloj (1), Daniela Rațiu (1).

În poartă, Ana Maria Măzăreanu a salvat 11 din cele 25 de aruncări ale clujencelor pe poarta sa (44 %), iar Ana Maria Inculeț  a parat o minge din 10 (10 %).
 

”Mă așteptam la un meci dificil cu CSU Cluj Napoca. Nu cred că mai există echipe mici sau mari, pentru toate au facut transferuri în vară. Liga Florilor e al doilea campionat ca valoare din lume. 
Atuul nostru în acest sezon va fi munca, munca și iar munca. Cred ca doar așa poți ajunge să ai succes!”, a declarat, la finalul partidei, Horaţiu Paşcaantrenor principal CS Gloria 2018 Bistrița -Năsăud.

Gloria este pe locul 5, după 3 etape, cu 6 puncte,la egalitate cu SCM Craiova. Etapa viitoare, de jiu, 20 septembrie, fetele noastre vor juca în deplasare cu CSM Slatina. 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5