Un început bun de primăvară pentru judoka de la Drumarul Bistrița. Aur, argint și bronz la Sibiu

Andrei Popescu

Sportivii de la clubul de judo Drumarul Bistrița au participat la cea de-a VII-a ediție a Cupei de judo Miado’s, desfășurată la Sibiu. A fost o competiție puternică, cu meciuri foarte bune, și cu peste 800 de sportivi veniți de la zeci de cluburi din țară, dar și din țări precum Republica Moldova, Serbia, Germania, Ucraina și Kazahstan.

Micuții drumăreni – însoțiți de antrenorii Ioan Pop, Sorin Hoha Pop și Ovidiu Covriga Gânj și câțiva pîrinti – s-au comportat bine și foarte bine, chiar dacă nu au urcat cu toții pe podium.

Rezultatele obținute sunt următoarele:

- medalia de AUR: Alina Florea, Hugo Bungărdean și Bogdan Bota

- medalia de ARGINT: Isabela Ilișuan și Luca Toader

- medalia de BRONZ: Ionuț Danciu, Antonia Constantinescu și Bogdan Uță

- locul V: Roxana Harpa, Robert Iona, Louis Măerean, Peter Rigo, Anastasia Covriga Gânj,  Eduard Brașovean și Mihnea Pircea

- locul VII: Denis Măaerean, David Ilișuan și Edy Gerendi

- locul IX: Gabriel Pașca și Dragoș Suciu

A fost o competiție reușită și, așa cum se întâmplă de fiecare dată cu astfel de ocazii, micuții drumăreni și antrenorii lor au putut să se evalueze și să vadă ce mai trebuie îmbunătățit pentru a obține rezultate mai bune.

Felicitări drumărenilor și antrenorilor pentru eforturile depuse și rezultatele obținute! Și mulțumiri părinților pentru implicare!

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5