Un copil de 8 ani din Leşu, cu arsuri, după ce s-ar fi jucat cu benzină şi o sursă de aprindere!

Un copil în vârstă de aproximativ 8 ani din Lunca Leşului, comuna Leşu, prezintă arsuri pe corp. Din primele informaţii, se pare că acesta s-a jucat cu benzină şi o sursă de aprindere.
Copilul este conștient. Intervine un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud și echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD.

Copilul a fost preluat de echipajul SAJ si a fost stabilizat. A fost predat echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD pe traseu.
Echipajul de terapie intensivă mobilă a stabilizat copilul. A fost necesară intubarea acestuia. Prezenta arsuri de gradul II și III pe circa 57 % din suprafață corporală. Este predat elicopterului SMURD care îl va transporta la o clinică de specialitate(spital de arsi) din București.

"Conform primelor date, astăzi, în jurul orei 12.00, în localitatea Lunca Leșului, un băiețel de 9 ani, din Ciosa, comuna Tiha Bârgăului, ar fi stropit cu combustibil o grămadă de deșeuri, după care le-a aprins, iar din neatenție, i-ar fi luat foc hainele, suferind astfel arsuri.

Copilul se afla împreună cu părinții în zona respectivă, unde desfășurau activități agricole", se arata in informarea IPJ BN.

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi continuă cercetările în cadrul unui dosar penal de vătămare corporală din culpă și vor stabili cu exactitate toate împrejurările în care a avut loc evenimentul.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5