Un bistrițean de 41 ani și-a pierdut viața, după ce i s-a făcut rău pe Muntele Bedeleu. O tragedie fără cuvinte pentru familia Mândru din Chiraleș

Un turist de 41 de ani şi-a pierdut viaţa duminică, după ce i s-a făcut rău în timp ce era în zona Muntelui Bedeleu, suferind un posibil infarct, a transmis Agerpres. Este vorba despre bistrițeanul Marius Mândru, care lucra în domeniul IT. Este al doilea copil al familiei Mândru din Chiraleș, care și-a pierdut celălalt fiu, avocatul Bogdan Mândru, acum 9 ani.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba, un echipaj SMURD de la Aiud şi salvamontişti au intervenit duminică după-amiaza în satul Izvoarele, în zona Bedeleu, pe un teren accidentat, pentru salvarea vieţii unui turist care suferise un posibil infarct. În zonă a fost trimis şi un elicopter SMURD de la Târgu Mureş, însă cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul bărbatului. Necropsia va stabili cu exactitate cauza morţii turistului.      

Dumnezeu să-i așeze sufletul în rândul drepților, iar familiei greu încercate să-i dea puterea de a depăși aceste momente.

Odihnă veșnică!

*** 

Un material despre Bogdan scria în 2010 Aurel Podaru: 

http://www.rasunetul.ro/colegii-ii-spuneau-bogo

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5