Un bistriţean bănuit de comiterea a 9 furturi, reținut de polițiști

La data de 4 februarie 2023, în urma probelor administrate într-un dosar penal aflat în instrumentarea Biroului de Investigații Criminale Bistrița, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore, a unui bărbat de 38 de ani, din Bistrița, bănuit de comiterea a 9 furturi.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 8 ianuarie 2023, acesta ar fi sustras bunuri din două magazine din Bistrița. Totodată, în perioada iulie-octombrie 2022 ar mai fi sustras bunuri din alte 5 magazine, precum și dintr-o piață agroalimentară, iar în luna octombrie 2021 ar fi sustras dintr-un magazin din Bistrița. Prejudiciul total estimat este de aproximativ 600 de lei, recuperat în totalitate.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița care a dispus plasarea sub control judiciar pentru 60 de zile, până la data de 05.04.2023 inclusiv. Cercetările în acest caz sunt continuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale pentru documentarea faptei sub toate aspectele ei.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5