Un bărbat din Rebra, acuzat că a tăiat 4 arbori de pe terenul unui consătean. Vezi ce a păţit

La data de 5 decembrie a.c., poliţiştii bistriţeni au depistat un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din Rebra, bănuit că în perioada noiembrie-decembrie 2015 ar fi tăiat şi sustras 4 arbori de pe terenul împădurit, proprietatea unui bărbat din aceeaşi comună. În cauză a fost întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,tăiere fără drept de arbori” şi ,,furt de arbori”.
La data de 6 decembrie a.c., în urma cercetărilor şi verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că în perioada 1-2 decembrie 2015, un bărbat, de 59 de ani, din Tiha Bârgăului, ar fi tăiat 17 arbori, în volum total de 71,25 mc şi având o valoare de 20.281 de lei, din pădurea proprietate personală, aceştia nefiind marcaţi în prealabil de către autorităţile abilitate. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.
În seara zilei de 5 decembrie a.c., poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că pe DN 17, pe raza comunei Tiha Bârgăului, se deplasează o autoutilitară, care transportă material lemnos, posibil fără documente de provenienţă. La scurt timp, pe un drum forestier, a fost depistată o autoutilitară, deschisă şi abandonată, încărcată cu material lemnos nemarcat. Ulterior a fost identificat un bărbat, de 42 de ani, care a prezentat un aviz de însoţire, emis la o dată ulterioară verificării efectuate de poliţişti. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,tăiere fără drept de arbori”, ,,furt de arbori”, ,,fals în înscrisuri sub semnătură privată” şi ,,uz de fals”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5