Un angajat al Primăriei Năsăud, confirmat cu CoVid-19! Activitatea instituţiei, suspendată parţial!

Primarul Mircea Romocea anunţă, într-o postare pe pegina de facebook a Primăriei Năsăud, că activitatea instituţiei este suspendată, parţial, după ce o persoană a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus. Pânăîn 27 aprilie, când activitatea se va relua, vor fi eliberate certificate de naştere, de deces sau vor fi soluţionate alte situaţii care nu suportă amânare.  

 

"În lumina recentelor evenimente, respectiv infectarea cu COVID 19 a unei persoane din cadrul Primăriei orașului Năsăud și având în vedere prevederile art. 54, lit. b) din Decretul prezidențial nr.240 din 14 aprilie 2020, privind prelungirea stării de urgență, în perioada 21 Aprilie 2020 – 24 Aprilie 2020, administrația publică locală a orașului Năsăud își suspendă activitatea, parțial, rămânând ca, pentru urgențe (certificate de deces, certificate nou-născuți) sau alte situații speciale care nu suportă amânare și sunt reglementate de legislație, să vă adresați serviciului de pază al instituției (telefon 0747-210.760), în intervalul orar 8.00-14.00.
Activitatea instituției publice va fi reluată luni, 27 Aprilie 2020, în integralitate. Această măsură este o măsură de prevenție obiectivă, luată în contextul actual, pentru limitarea răspândirii infecțiilor de tip COVID -19, corelată cu legislația în vigoare", a transmis p
rimarul orașului Năsăud, Mircea Romocea.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5