Uleiul de Argan și efectele lui minunate!

Multă lume cunoaște deja beneficiile uleiului de Argan. Există însă și persoane care nu au auzit de beneficiile multiple ale acestui “lichid de aur” al Africii. El este folosit în Maroc încă din timpuri străvechi.

            Cum ne poate influența uleiul de Argan starea de sănătate?

            Efectele acestui produs sunt atât de complexe, încât nu ar fi un lucru deloc greșit să ne documentăm mult mai bine. În primul rând uleiul de Argan este un foarte bun hidratant și cicatrizant natural. Are efecte excelente de anti-îmbătrânire asupra pielii, este un bun antioxidant (reduce efectele radicalilor liberi care ne îmbătrânesc prematur organismul) și este și un bun hepatoprotector (uleiul de Argan este comestibil!).

            Mai are efecte bune coleretice, antidiabetice, reduce și întârzie apariția cancerului, inhibă sau întârzie dezvoltarea celulelor maligne. Scade colesterolul din sânge și previne formarea leziunilor în vasele de sânge, reușind cu succes să mențină sistemul cardiovascular sănătos.

            Așadar, este un produs natural foarte benefic pentru starea noastră de sănătate.

            Efectele uleiului de Argan asupra unghiilor

            Uleiul de Argan este un preparat folositor și pentru ingrijirea unghiilor. Spre exemplu, acesta hidratează cu succes unghiile, previne deshidratarea cuticulelor, le fortifică și le hrănește foarte bine. Previne în același timp deteriorarea manichiurii și mai ales ruperea unghiilor.

            Uleiul de Argan poate fi aplicat pe unghii seara, după ce acestea au fost spălate foarte bine. Cu ajutorul unui disc demachiant sau al unei bucăți de vată, se masează ușor  unghiile și cuticulele. După 5-10 minute de masare poate fi folosită o cremă de mâini grasă cu unt de shea sau tot cu ulei de Argan.

            IMPORTANT!! Uleiul de Argan mai are un rol foarte important: cu ajutorul lui lacul de unghii se menține mult mai mult timp!

 

             Îngrijirea unghiilor pe perioada iernii

            Pe perioada iernii, datorită temperaturilor foarte scăzute, unghiile au de suferit. Mai ales în această perioadă este recomandată o atenție sporită în ceea ce privește îngrijirea unghiilor.

            Hidratarea lor se poate face cu ajutorul uleiului de Argan. Este recomandat să îl folosiți după fiecare ștergere a ojei sau după îndepărtarea unghiilor false aplicate. Este indicat mai ales pentru persoanele care au unghii fragile și care folosesc frecvent geluri de constructie, acryl sau alte substanțe care slăbesc unghiile datorită compoziției lor chimice agresive.

            După ce veți începe să îl folosiți, rezultatele vor apare foarte repede. Se aplică direct pe unghii și pe mâini uleiul de Argan, iar apoi se masează ușor, inclusiv în zona cuticulelor.

            Datorită efectului intens de hidratare, mâinile vor arăta foarte frumoase și unghiile vor fi mult mai sănătoase. Luați în calcul de acum încolo toate produsele de înfrumusețare bazate pe ulei de argan. Nu sunt eficiente numai pentru întreținerea mâinilor și a unghiilor ci sunt eficiente pentru întregul organism.

 

Află mai multe pe evoqe.ro

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5