Turc: Mă bucur că primarul Creţu a recunoscut meritele Guvernului PNL

          Liderul liberal judeţean Ioan Turc consideră că majorarea veniturilor la bugetul municipiului, ca urmare a unor alocări guvernamentale suplimentare, ar trebui să se regăseacă în proiecte utile cetăţenilor.

          „Mă bucur că primarul Ovidiu Creţu recunoaşte meritele Guvernului PNL, condus de Ludovic Orban, creşterea veniturilor la bugetul primăriilor, prin preluarea la bugetul central a cheltuielilor cu persoanele asistate social, prin creşterea cotei de TVA care alimentează bugetele locale. Ce se întâmplă cu aceştia bani? Le solicit celor din executivul PSD şi majorităţii PSD din CL Bistriţa să direcţioneze aceşti bani - pentru ei dispun exclusiv, nu sunt sensibili la propunerile pe care le face Opoziţia – spre infrastructura stradală, trotuare, apă, canalizare, iluminat public, locuri de parcare”, a spus Ioan Turc.

          Preşedintele PNL B-N a menţionat că banii ar trebui folosiţi pentru modernizarea şcolilor, a grădiniţelor, pentru amenajarea unei pieţe moderne, închise, „pentru lucruri pe care oamenii le aşteaptă, pentru că s-au săturat să plătească excesele de imaginaţie a celor din PSD”.

Comentarii

26/01/20 10:39
cititor

D-apoi, in orice meci... (de " box " daca vreti... ptr ca meciul Dvs a fost de picioare-n c*r ... ) castigatorul este " laudat " si ridicat in SLAVI !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5