Tu știi unde găsești modele de mașini de cusut ieftine și eficiente?

În general, există preconcepția că tot ceea ce este ieftin are o calitate îndoielnică. Ei bine, noi vom demonstra în acest articol că lucrurile nu stau întotdeauna așa, cel puțin nu în cazul echipamentelor și accesoriilor din domeniul croitoriei comercializate de una dintre cele mai importante companii de pe piața de profil de la noi, și anume Bro Rom.

Aceasta are în portofoliu multe modele de mașini de cusut ieftine și performante, dar și alte produse necesare fabricilor și atelierelor de confecții, toate la prețuri decente.

Bro Rom: gamă variată de mașini de cusut performante

În ultimii ani, industria confecțiilor s-a dezvoltat foarte mult, dovadă fiind numărul din ce în ce mai mare de ateliere și fabrici specializate în realizarea textilelor. Totodată, cererea pentru articole vestimentare superioare din punct de vedere calitativ și estetic este într-o continuă creștere.

Ținând cont de aceste tendințe, producătorii de utilaje dezvoltă permanent mașini de cusut, mașini de brodat și de surfilat performante, la prețuri tot mai accesibile.

Indiferent că ești la început de drum în acest domeniu de activitate sau că ai mulți ani în spate și intenționezi să-ți echipezi/modernizezi croitoria, cu siguranță ești în căutarea unor mașini la un raport bun calitate-preț.  

Ei bine, ai ajuns unde trebuie, căci noi am prospectat piața, am analizat ofertele, le-am comparat și am descoperit că cei de la Bro Rom comercializează produse ieftine și eficiente.

Cumpără mașini de cusut online, la un raport calitate-preț excelent

La Bro Rom, una dintre cele mai importante companii din țara noastră în materie de utilaje de cusut, brodat, croit și finisat, ce furnizează produse de top, de la branduri renumite pe plan internațional, am găsit nu numai o gamă foarte variată de mașini de cusut profesionale la prețuri promoționale, ci și multe modele de mașini de brodat industriale.

Să le luăm pe rând! Într-adevăr, dacă intri pe site-ul masinidecusut.ro, poți să vezi la promoție numeroase echipamente performante. Un astfel de exemplu, care dovedește că, dacă alegi furnizorul corect, poți beneficia de soluții tehnice de calitate, fără să cheltui o avere, este Brother Innov-Is 1300. Mașina poate fi cumpărată cu 3.699 lei, un preț redus cu 30%, de la 5.279 lei. Este un model computerizat ușor de folosit, cu o gamă largă de cusături utilitare, decorative și sistem de memorare.

Mai exact, îți asigură: 182 de operațiuni de coasere, 10 tipuri de butonieră într-un singur pas, „buzunare electronice” pentru memorarea personalizată a combinațiilor de cusături, 5 fonturi monograme (litere brodate) preinstalate, sistem semi-automat de înfilare a aței în ac, dispozitiv automat de tăiat ața, ecran LCD de 9 cm, iluminarea zonei de coasere cu 2 LED-uri, blat de lucru cu braț detașabil și multe altele.

Pe același site, poți descoperi, de asemenea, o varietate de mașini de cusut industriale, produse de branduri renumite, precum Brother, AEG, Bernina și Gritzner. Tot ce trebuie să faci este să alegi corect, în funcție de exigențele pe care le ai și de bugetul de care dispui.

În cazul în care afacerea ta în domeniul confecțiilor este specializată în tehnica brodatului și ai în plan să investești în modele care să facă față cu brio unui volum impresionant de lucru, atunci este clar că ai nevoie de mașini de brodat industriale. Și pe acestea le poți achiziționa de la Bro Rom, mai exact de pe site-ul brorom.ro.  

De exemplu, dacă optezi pentru o mașină de brodat de ultimă generație, dotată cu un soft de broderie computerizată și cu multe funcții utile, avantajele nu vor întârzia să apară. Eficientizarea muncii, personalizarea unei cantități foarte mari de articole textile într-un timp record și lucrătura fără cusur a produselor obținute sunt doar câteva dintre acestea.

Nu încheiem articolul fără să îți oferim și o sugestie în acest sens: Richpeace RPCE-TC-1.15, o mașină de brodat industrială, destinată broderiei pe suprafețe plane, pe tricouri, șepci și obiecte cilindrice, prevăzută cu un software de broderie Richpeace V6.0.

Așadar, dacă vrei să faci o investiție inteligentă, care să-ți asigure o muncă mai ușoară, produse finale la cele mai înalte standarde de calitate și estetică și un profit mulțumitor într-un timp scurt, alege cu toată încrederea Bro Rom! Pe site-urile sale, masinidecusut.ro și brorom.ro, te așteaptă cele mai bune soluții tehnice pentru echiparea atelierului tău de croitorie, la un raport calitate-preț satisfăcător!

 

 

 

 

Comentarii

18/03/20 08:45
cititor

Daaa.... si o gasiti aici... imediat " dupa coltz... pe dreapta ... " !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5