Trupe din şapte şcoli gimnaziale şi două licee luptă pentru finala naţională a Cupei Şcolilor la Street Dance

Palatul Culturii Bistriţa găzduieşte vineri, începând cu ora 18.00, etapa judeţeană a Cupei Şcolilor la Street Dance. Potrivit Dorei Pralea, iniţiatoarea acestei competiţii de street dance între unităţile de învăţământ, din judeţul nostru s-au înscris şapte trupe ale şcolilor gimnaziale şi două de la licee. De asemenea, vor fi organizate battle-uri de hip-hop, tot pentru şcoli gimnaziale şi licee. Primele trei echipe clasate de la fiecare categorie se vor califica la marea finală naţională, programată pe 19 mai, la Sala Polivalentă. La etapa judeţeană, juriul este prezidat de Maria Măjeri, Eugen Ocneanu din Baia Mare şi Lorant Leo Lantoş din Cluj-Napoca.

         „Cheamă-ţi prietenii, apropiaţii şi cei cu care vrei să împarţi aceste momente magice şi vino şi încarcă-te cu energie şi voie bună”, transmite Dora Pralea.

         Cupa Şcolilor la Street Dance a ajuns la ediţia cu numărul X, iar anul acesta s-au alăturat fenomenului opt judeţe organizatoare de etape judeţene, printre care Botoşani, Braşov, Cluj, Constanţa, Dolj, Timiş şi Bistriţa-Năsăud.  Pe lângă acestea, vor mai putea participa la finala naţională echipe din alte judeţe unde nu s-a organizat o etapă judeţeană CSSD.

         Preţul unui bilet de intrare la etapa judeţeană este de 15 lei, iar cu acesta veţi obţine o reducere de 5 lei la finala naţională.

 

   

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5