Trupa Taxi, show incendiar la Arenele Romane. De Zilele Bistriţei ne vom bucura şi noi, cu Dan Teodorescu

Pe 25 august 2013 în cadrul Zilelor Bistriţei, nu rataţi concertul pop-rock cu Taxi, Hara, CRBL şi Anda Adam din Centrul Bistriţei. Prezentatorul spectacolului va fi actorul Pavel Bartoş.

”Spune NU, Drogurilor” sau un Concert Extraordinar semnat Trupa TAXI într-o formă de zile mari. Așa s-ar putea numi, pe scurt, seara de 6 iunie, când la Arenele Romane din parcul Carol I, Dan Teodorescu & Co. au zguduit pe ritmuri de rock și funky-raggae inimile fanilor ce nu s-au temut de capriciile vremii din ultima perioadă.
Ca o trupă ce-și iubește, își respectă și își apreciază fanii, carismaticii Taxi nu s-au lăsat deloc așteptați. Acordurile Criogeniei ce salvează România au deschis un show muzical de excepție, condimentat din plin cu momente de umor romantic și spontaneitate. Mugurel Coman, Vicky Sava, Cantemir Neacșu, Darius Neagu, Kerezsi Csongor, dar în mod special Dan Teodorescu au interacționat cu publicul de toate vârstele într-un dialog plin de ritm și versuri inteligente, cu mesaj, primind din partea acestuia minute-n șir de aplauze binemeritate.Surpriza serii a venit în momentul în care Dan Teodorescu l-a prezentat pe cel mai tânăr și proaspăt membru al trupei, Daria Corbu, fostă concurentă la Vocea României, o voce ce-și va lăsa amprenta pe viitorul album de studio din martie anul viitor. Hiturile “Mi-e dor și doare”, “Te văd în toate femeile”, “Trilogia celor două cuvinte”, “Non Stop” dar și piese de pe viitorul album precum “No Smocking”, “Gelozie” au adunat fanii în jurul scenei chemând trupa la cel de-al doilea bis.”Vreau să rămân în șosete” a fost piesa ce a încheiat o seară magică pe care romanticii prezenți la concert nu o vor uita curând.

Spectacolul a făcut parte din ciclul ”Artă contra Drog”, fiind organizat de Centrul Internaţional Antidrog şi al Drepturilor Omului (CIADO) cu sprijinul Adevărul, Click!, Dilema şi magazinul Cocor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5