Trei zile de poveste la Beclean! Președintele Consiliului Județean: Felicitări, Nicolae Moldovan!

Primăria Orașului Beclean a organizat, în perioada 1-3 septembrie 2023, evenimentul Zilele Orașului Beclean. Anul acesta, comunitatea orașului de pe Someș a sărbătorit 788 de ani de la prima atestare documentară a Becleanului, Zilele Orașului Beclean aflându-se la cea de-a XVIII-a ediție. Cele 3 zile de poveste ale Becleanului au adunat mii de oameni dornici de a se petrece într-o atmosferă de sărbătoare, plină de culoare, muzică bună și foarte multă bucurie.
"Felicitări, domnului primar Nicolae Moldovan, unul dintre cei mai performanți primari de oraș din România, pentru implicarea și organizarea exemplară a zilelor orașului.
Continuați să fiți un susținător al proiectelor pentru oameni, al dezvoltării și al implicării, păstrând același standard ridicat cu care ne-ați obișnuit", a transmis președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.
Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud a fost alături de beclenari, în ultima seară, când pe scenă au urcat Horia Brenciu & HB Orchestra, Feli& Band, Trupa Reea și Trupa The Boulevard.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5