Trei turnee de fotbal organizate la Năsăud

Inter Viişoara a câştigat Cupa „Moş Crăciun”

 

          La finele săptămânii trecute, şase echipe de fotbal, având în componenţii copii născuţi în 2005, au luptat pentru a-şi adjudeca Cupa „Moş Crăciun”. Competiţia, organizată de Marius Chira şi Cristina Oltean, a fost găzduită de sala de sport a Colegiului Economic din Năsăud.

          În grupa A, au evoluat Arsenal Bistriţa , Mecsom Dej şi Ardealul Bistriţa, în timp ce în grupa B şi-au disputat întâietatea Progresul Năsăud, Gloria Bistriţa şi Inter Viişoara. În finala mare, Inter Viişoara a reuşit să se impună în faţa celor de la Arsenal Bistriţa, locul III revenind formaţiei Ardealul Bistriţa, care a dispus de Gloria Bistriţa. Locul V a revenit micuţilor fotbalişti d ela Mecsom Dej, în timp ce pe locul VI au terminat cei de la Progresul Năsăud. Copiii au fost recompensaţi cu medalii, cupe, diplome, dar şi premii personale.

 

Cupa „Progresul Năsăud” a plecat la Luduş

 

          Cupa „Progresul Năsăud”, organizată în colaborare cu Arsenal Bistriţa, a fost rezervată echipelor de categoria 2002-2003. În grupa A au jucat, fiecare cu fiecare, Arsenal Bistriţa, Viitorul Luduş, Someşul Beclean, ASA Târgu Mureş şi Armeneopilis Gherla, în timp ce în grupa B au evoluat Arsenal Bistriţa 2004, Viitorul Luduş II, ASA Târgu Mureş II, Ardealul Bistriţa şi Progresul Năsăud. Pe primele trei poziţii ale podiumului au urcat Viitorul Luduş, Arsenal Bistriţa 2004 şi Arsenal Bistriţa 2002-2003. Cel mai bun portar a fost desenat Cristian Pop de la Arsenal Bistriţa 2004, în timp ce titlul de cel mai bun jucător i-a fost înmânat lui Raul Runcan (2003), tot de la Arsenal Bistriţa.

 

Memorialul „Petre Avădanei”, adjudecat de Mecsom Dej

 

          Nu mai puţin de zece echipe s-au înscris la startul primei ediţii a Cupei „Avădanei Petru”, şi anume, Arsenal Bistriţa, Armeneopilis Gherla II, Mecsom Dej, Viitorul Cluj II, FC Bistriţa (Grupa A) şi Inter Viişoara, Viitorul Cluj I, Armeneopilis Gherla I, CSM Vatra Dornei şi CSU Borşa. Primul trofeu al acestei competiţii rezervate fotbaliştilor născuţi în 2006, a fost cucerit de Mecsom Dej, care a câştigat finala cu Inter Viişoara, în timp ce finala în mică CSU Borşa a învins pe Viitorul Cluj

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5