Trei tineri reținuți pentru tâlhărie calificată

În cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Bistrița au efectuat joi o percheziție domiciliară pe raza localității Bistrița.

Cu această ocazie au fost identificați trei tineri cu vârste cuprinse între 17-18 ani,  din Bistrița, Zagra, respectiv Reghin, județul Mureș, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Astfel, cei trei sunt bănuiți că în seara zilei de 1 iunie a.c. ar fi acostat, un tânăr, de 15 ani, pe o stradă din Bistrița și i-ar fi sustras două telefoane mobile și o sumă de bani. Totodată, doi dintre ei, mai sunt bănuiți că, în noaptea de 01/02 iunie a.c. ar fi agresat fizic un bărbat, pe o altă stradă din Bistrița și i-ar fi sustras acestuia telefonul mobil. Prejudiciul cauzat în valoare de aproximativ 4365 lei, a fost recuperat în totalitate”, se arată în comunicatul Poliţiei bistriţene.

Față de cei trei s-a luat măsura reținerii pentru 24 ore, urmând ca aceștia să fie prezentați Judecătoriei Bistrița cu propunere de arestare preventivă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5